Kanjers schoenen. Kinderschoenen voor jongens en meisjes.

Kanjers schoenen zijn prachtige en gezonde kinderschoenen uit Nederland. Kanjers kinderschoenen worden gemaakt door Zandbergen Footwear, een bedrijf dat al tientallen jaren ervaring geeft met het ontwerpen en maken van goede kinderschoenen.


Kanjers schoenen zijn niet alleen mooi en uitstekend van kwaliteit, ze worden ook aangeboden tegen een heel betaalbare prijs.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Kanjers schoenen van alle belangrijke schoenenwinkels.

Een deel van de collectie Kanjers schoenen wordt aangeboden onder de naam KNJR. Dit zijn kinderschoenen in de grotere kindermaten (tot maat 39). Deze KNJR schoenen kun je ook bij de bovengenoemde aanbiedingen van Kanjers schoenen vinden.

Informatie Kanjers

Kanjers schoenen zijn betaalbare kinderschoenen van een topmerk. Door tal van organisatorische maatregelen, die niet ten koste gaan van de kwaliteit, is de fabrikant er in geslaagd de kosten met 30 tot 40 procent te verlagen. Dit onder andere door lagere transportkosten en een beter voorraadbeheer. Hierdoor is men er in geslaagd een uniek goede prijs kwaliteit verhouding te bereiken.

Kanjers kinderschoenen zijn er zowel voor jongens als voor meisjes. Kanjers maakt werkelijk alle soorten jongensschoenen en meisjesschoenen. Bijvoorbeeld laarzen, sneakers, slippers, booties, ballerina's en veel meer. Het zijn gezonde schoenen van hoge kwaliteit. De bovenkant is extra sterk gemaakt omdat kinderschoenen altijd veel te leiden hebben tijdens het spelen. De voering van Kanjers schoenen is altijd van leer zodat ze goed ademen en plezierig zitten. De zolen zijn stevig maar buigzaam, zodat ze heel fijn lopen.

Het bedrijf achter Kanjers schoenen is Zandbergen Footwear uit Bunschoten-Spakenburg. Zandbergen is onder andere ook de producent van de merken Don´t Disturb, Knur en Mim-pi.