Vivian Ray schoenen. Exclusieve high heels.

Vivian Ray schoenen zijn prachtige design damesschoenen. Vivian Ray staat bekend om haar chique pumps en open sandaletten met hakken die minimaal 8 centimeter hoog zijn.


Vivian Ray schoenen zijn ook betaalbare design schoenen, Je hoeft niet rijk te zijn om op mooie design damesschoenen te lopen.


Met Vivian Ray schoenen maak je een onvergetelijke indruk op feestjes, tijdens het uitgaan en bij andere gelegenheden. Vivian Ray maakt pums, sandaletten en andere high heels die opvallen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Vivian Ray schoenen

Deze damesschoenen worden in een beperke oplage gemaakt en in Nederland verkocht. Daardoor zijn Vivian Ray schoenen exclusief en niet altijd makkelijk te verkrijgen.

Hoewel de naam niet Italiaans klinkt komen Vivian Ray schoenen uit Italië. Dat is eigenlijk niet verwonderlijk want Italië is de bakermat van mooie elegante damesschoenen. Vrijwel alle mooie bijzondere damesschoenen komen uit dit schoenenland en modeland bij uitstek. Speciaal voor de Nederlandse vrouw worden in Italië Vivian Ray schoenen ontwikkeld en ontworpen. Zodoende voldoen de Vivian Ray schoenen aan de hoge eisen aan kwaliteit en draagcomfort die we in Nederland aan onze schoenen stellen.


Voor Vivian Ray schoenen wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten Italiaans leer waaronder suede en metallic leer. De hele schoen is van leer, of het de binnenzool, de buitenzool of het bovenmateriaal betreft. Dit draagt bij aan het hoge draagcomfort en de geweldige pasvorm van Vivian Ray schoenen.

De fraai gevormde hoge hakken zijn kenmerkend voor Vivian Ray schoenen, en op sommige modellen kom je studs tegen. Deze worden zorgvuldig met de hand aangebracht. De kleuren varieeren van statig zwart tot heel vrouwelijke kleuren als rood en roze.

Vivian Ray maakt schoenen voor dames is de maten 35 t/m 42.