Hobbs schoenen en laarzen (Hobb's)

Hobbs (Hobb's) is een merk schoenen dat bekend staat om zijn trendy schoenen en laarzen. Hobbs schoenen zijn er voor dames en meisjes, maar ook voor heren en jongens.


Elegantie, een aantrekkelijk design, een uitstekende kwaliteit en vooral originaliteit zijn kenmerkend voor Hobbs schoenen en laarzen. Vooral de korte laarsjes van dit Britse merk zijn erg populair.

Deze Hobbs enkellaarzen zijn er voor zowel vrouwen als mannen. Maar Hobbs maakt meer soorten schoenen. Onder andere sneakers en veterschoenen, maar ook sandalen en pumps, zitten in de uitgebreide collectie Hobbs schoenen. Kijk maar hieronder.

Hier koop je goedkoop Hobbs schoenen online


Hobbs herenschoenen

Veel Hobbs schoenen en laarzen zijn damesschoenen en dameslaarzen. Maar Hobbs heeft een sterk groeiende collectie schoenen voor heren en jongens. Deze bestaat onder andere uit stoere veterboots, sneakers en enkellaarzen. Deze Hobbs schoenen en laarzen zijn bijzonder aantrekkelijk geprijsd, en ook goed van kwaliteit.Hobbs damesschoenen

Voor dames is er nog veel meer keuze. Heel veel enkellaarsjes, biker boots en booties, maar ook ballerina's, instappers, pumps, espadrilles, sandalen, sneakers, slippers, moccasins en zelfs pantoffels worden door Hobbs gemaakt. Voor dames en meisjes valt er bij Hobbs veel te kiezen.

Informatie Hobbs schoenen

De geschiedenis van Hobb's begon in 1981 met het openen van een kledingwinkel in het Londense Hampstead. Hier werden kleding en schoenen van eigen fabricaat verkocht. Van een klein lokaal modemerk groeide Hobbs daarna uit tot een groot internationaal merk in mode en schoenen. Het is nu zelfs één van de belangrijkste Britse fabrikanten van schoenen en kleding.


Dat deden ze onder andere met hun mooie damesschoenen (en later ook herenschoenen) van hoge kwaliteit in een stijl de een mix van de Britse en Italiaanse schoenen is. Hierdoor hebben Hobbs schoenen een heel eigen uitstraling dat door dames en heren over de hele wereld gewaardeerd wordt.

Kijk bij de aanbiedingen van Hobbs schoenen bij de hierboven genoemde aanbevolen winkels en koop deze prachtige schoenen en laarzen tegen de laagste prijs.