Sacha schoenen. Trendy en betaalbaar.


Sacha is een Nederlandse schoenenfabrikant die trendy schoenen maakt die heel betaalbaar zijn. Sacha is al meer dan 100 jaar geleden in Tilburg opgericht maar maakt schoenen die helemaal van deze tijd zijn. Dat doen ze onder eigen naam, maar ook onder diverse andere namen, waarvan er een paar heel succesvol zijn.

Bekende merknamen van Sacha zijn Bronx, Yellow Cab en  Dr. Marten. Allemaal succesvolle schoenmerken die veel tevreden gebruikers hebben. Hun schoenmerk Sacha is een soort huismerk van deze populaire Nederlandse schoenfabrikant, die ook internationaal erg succesvol is. Zoals je van een goed huismerk mag verwachten zijn Sacha schoenen goed van kwaliteit maar ook heel betaalbaar. Kijk hier voor aanbiedingen van Sacha schoenen.


Naast het mooie design en de coole uitstraling van de schoenen is de scherpe prijsstelling van Sacha schoenen en laarzen is voor een groot deel verantwoordelijk voor de populariteit van dit "huismerk".


Informatie Sacha schoenen

Sacha is een merknaam die Duits aandoet, maar het is van oorsprong een oer-Nederlands bedrijf  (en inmiddels een Europese multinational) die naast zijn eigen schoenmerken ook beschikt over meer dan 75 eigen winkels in 5 landen. Sacha winkels kun je vinden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Er werken 500 mensen voor Sacha.


Het is allemaal begonnen in 1909 toen de Bart Termeer een schoenenfabriekje voor maatschoenen begon. Zijn zoon Jacques Termeer opende in de jaren 30 de eerste schoenwinkel. Het waren zijn zoons die op hun beurt voor het eerst de naam Sacha gebruikten. Dat was in de jaren 70. Sacha was afgeleid van de Russische naam Alexander dat "beschermer" betekent.


Ondanks de respectabele leeftijd zijn Sacha schoenen vandaag de dag trendsettend, eigenzinnig en uitgesproken. Het is een schoenmerk dat zijn eigen weg kiest en met vaal verrassende creaties komt. Kwaliteit en een mooi uiterlijk gaan hand in hand bij Sacha schoenen.


Veel keuze uit Sacha schoenen en laarzen

Sacha maakt zowel herenschoenen als damesschoenen. Sacha schoenen zijn er in alle mogelijke modellen. Sandalen, sneakers, ballerina's, veterschoenen en enkellaarsjes, maar ook bikerboots, veterlaarzen, regenlaarzen en pumps. Noem het, en Sacha maakt het.


Sacha schoenen zijn schoenen die er trendy en modieus uitzien. De prijs ligt lager dan die van de meeste andere merken. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor extra goedkope Sacha schoenen en laarzen.


Foto's: Sacha
Productselectie: Wehkamp