Soldini schoenen. Stijlvolle comfortabele Italiaanse herenschoenen

Soldini schoenen komen van een echt Italiaans familiebedrijf. De broers Saldino zijn verantwoordelijk voor mooie Italiaanse herenschoenen. Naast deze comfortabele en stijlvolle Italiaanse herenschoenen heeft Soldini ook een kleine collectie nette schoenen voor dames.


Soldini schoenen zijn in de meeste gevallen echter schoenen voor heren. Soldini schoenen kunnen heel nette herenschoenen zijn, maar ook relexte instappers, casual bootschoenen, sportieve sneakers of stoere booties.

De collectie Soldini schoenen bevat vele modellen schoenen en laarzen voor heren en in mindere mate voor dames. Het zijn schoenen en laarzen in vele stijlen maar altijd smaakvol, van hoge kwaliteit, comfortabel en netjes afgewerkt.

Aanbiedingen van Soldini schoenen


Informatie Soldini schoenen

Soldini is een merk dat draagcomfort en een elegante stijl perfect weet te combineren. Niet voor niets maakt Soldini in Italië veel schoenen voor het personeel van ziekenhuizen, politie en andere overheidsdiensten. Dit zijn mensen die er voor hun werk verzorgd uit moeten zien, maar ook schoenen moeten dragen die erg comfortabel zitten.

Soldini is in staat deze schoenen te maken, en dat merk je ook aan de Soldini schoenen en laarzen die wij in de schoenenwinkels kunnen kopen.

Met de hand gemaakte schoenen

Soldini is de grootste fabrikant van met de hand gemaakte schoenen van Italië, en dat is een hele prestatie aangezien er in dat land heel wat schoenen met de hand gemaakt worden. 3.000 paar schoenen worden er dagelijks met de hand gemaakt!


Soldini in Nederland

In Nederland is Soldini tot nu toe nog niet zo'n bekend merk, maar door de hoge kwaliteit en het bijzonder goede draagcomfort van deze Italiaanse herenschoenen en damesschoenen gaat dat zeker veranderen.

Onderwerpen:
Stijlvolle herenschoenen, Soldini schoenen, Italiaanse herenschoenen, comfortabele herenschoenen.

Productselectie: Spartoo