Celtics schoenen. Goedkope sneakers, slippers, snowboots, schoenen en laarzen.

Celtics is een populair Nederlands merk schoenen dat mooie goedkope sportschoenen, laarzen en sneakers maakt.


Celtics staat bekend om zijn zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Celtics schoenen kun je rustig goedkoop noemen maar de kwaliteit van deze sportieve schoenen is goed en Celtics schoenen zien er altijd bijzonder goed uit.

Celtics maakt vooral sportschoenen, casual schoenen en outdoor schoenen als laarzen, slippers en snowboots. Bij sportschoenen kun je denken aan hardloopschoenen, tennisschoenen en voetbalschoenen (indoor en outdoor). Ook de Celtics sneakers kom je regelmatig tegen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Celtic schoenen

Hieronder vind je de aanbiedingen van Celtic schoenen bij de diverse online winkels die deze schoenen en laarzen verkopen. Hierbij moeten we wel opmerken dat de ene winkel vaak hele andere Celtics schoenen in de collectie heeft dan de andere. Sommige winkels verkopen bijvoorbeeld alleen de snowboots, de andere alleen de sneakers of de badslippers.Celtic schoenen zijn er voor dames, heren en kinderen (jongens en meisjes).

Celtics schoenen worden gemaakt door Shoe-Ab, een familiebedrijf dat in 1987 door Albert Zandbergen is opgericht.

Inmiddels worden Celtics schoenen in vele Europese landen en in Canada verkocht. Door een slim logistiek systeem kan Shoe-Ab de Celtic schoenen verkopen zonder dat ze grote voorraden hoeven aan te houden. Dit is één van de redenen dat deze schoenfabrikant de Celtic schoenen zo goedkoop kan aanbieden.

Kijk voor alle Celtics schoenen, Celtics laarzen en hun prijzen bij de bovengenoemde aanbiedingen.