Liu Jo schoenen en laarzen

Liu Jo is een Italiaans modemerk dat ondermeer prachtige schoenen en laarzen maakt. Liu Jo schoenen zijn er voor vrouwen en meisjes in vele modieuze modellen.


Liu Jo schoenen kunnen sneakers of booties zijn, maar ook ballerina's, hoge laarzen of pumps.


Liu Jo schoenen zijn heel modieuze schoenen van prima kwaliteit. Kijk voor de prijzen en modellen bij de aanbiedingen van Liu Jo schoenen.

Liu Jo schoenen ademen een romantische sfeer uit, maar deze wordt gekenmerkt door punk-invloeden. Er wordt vaak een speelse mix gemaakt van licht en donker. Kleur speelt een belangrijke rol bij Liu Jo schoenen en laarzen, maar er is geen sprake van uitbundige kleuren. Liu Jo schoenen zijn eerder subtiel gekleurd met kleine nuances.

Liu Jo is in 1995 door de gebroeders Vannis en Marco Marchi in het Italiaanse Carpi (Modena) opgericht. In enkele jaren tijd groeide Liu Jo uit van een klein fabriekje in wollen kleding tot een internationaal bekend modemwerk met honderden eigen winkels in Europa en Aziƫ. Liu Jo begon met het maken van kleding. Na de eeuwwisseling begon men met het maken van sieraden, horloges, babykleding, badkleding en onderkleding, en sinds 2008 maakt Liu Jo schoenen.