Andrea Morelli schoenen en laarzen

Andrea Morelli schoenen en laarzen (Morelli Shoes) komen zoals de naam al doet vermoeden uit Italië. Dit succesvolle schoenmerk maaky een brede collectie aan schoenen en laarzen. Veel sneakers, maar ook pumps, sandalen, booties, mocassins, ballerina's, hoge laarzen en andere modellen schoenen en laarzen.


Andrea Morelli schoenen zitten comfortabel en zien er heel  mooi en verzorgd uit. Trendy, chique en verfijnd. Andrea Morelli schoenen zijn er voor dames en heren, en in mindere mate voor meisjes en jongens.

Andrea Morelli schoenen zijn in Nederland bij diverse goede schoenwinkels te koop. Kijk hier voor aanbiedingen van Andrea Morelli schoenen bij de belangrijkste Nederlandse winkels.


Andrea Morelli herenschoenen

In Nederland zijn de Morelli herenschoenen het best verkrijgbaar. Naast nette Italiaanse herenschoenen zijn dat de eveneens prachtige en stijlvolle Andrea Morelli sneakers. Dit zijn hoge sneakers, lage sneakers waaronder ook vintage sneakers, het Italiaanse merk biedt veel keuze uit elegante sportieve schoenen. Voor heren zijn er verder prachtige Andrea Morelli laarzen en booties. En kijk eens naar de elegante leren schoenen. Echte Italiaanse stijl.


Andrea Morelli damesschoenen

Voor dames is er een heel diverse keuze uit Andrea Morelli schoenen. Pumps, ballerina's, laarzen. Het Italiaanse merk heeft voor vrouwen vele modellen in de aanbieding. Ook de hoge Andrea Morelli rijlaarzen zijn erg populair. Evenals de damessneakers. Andrea Morelli sneakers zijn wereldwijd beroemd. In Nederland zijn helaas lang niet alle modellen te koop.Informatie Andrea Morelli schoenen

Andrea Morelli is een label van de Italiaanse schoenenfabrikant Elisabet Footwear. Dit bedrijf is in 1980 opgericht door drie broers Vallasciani. In korte tijd heeft Elisabet zich een belangrijke plek verworven in de grote Italiaanse schoenenindustrie. Ook het bekende kinderschoenenmerk Walk Safari is een merk van Elisabet Footwear.


Het merk Andrea Morelli wordt sinds 2006 gevoerd. Onder dit label verkoopt Elisabet Footwear betaalbare damesschoenen en herenschoenen van goede kwaliteit die comfortabel zitten. Met succes, Elisabet heeft meer dan 1.200 verkooppunten wereldwijd waaronder meer dan 40 eigen winkels in Italië, Portugal en Spanje, en een showroom in Milaan waar de volledige collectie Andrea Morelli schoenen en laarzen is te bekijken.

Tegenwoordig wordt het merk onder de naam Morelli Shoes in de markt gezet.


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor het aanbod aan Morelli Shoes / Andrea Morelli schoenen in Nederland en België.