Ca'Shott schoenen en laarzen (Ca Shott)

Ca'Shott schoenen zijn mooie damesschoenen uit Denemarken. Ca'Shott (ook wel gespeld als Ca Shott of Cashott) schoenen en laarzen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zonder een compromis op het gebied van comfort en kwaliteit.Ca'Shott schoenen staan bekend om hun aparte vormgeving en uitstraling. Je zou Ca Shott een merk designschoenen kunnen noemen. Dit design heeft vaak iets ruws. Het zijn echt Scandinavische schoenen.

Maar ondanks dat ruwe tintje zijn Ca'Shott schoenen echte damesschoenen en dameslaarzen met vrouwelijke details die de juiste look and feel creëren.

Koop hier goedkoop Ca'Shott schoenen en laarzen
Informatie Ca Shott schoenen

Ca'Shott is een internationaal merk. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken, de schoenen worden in Portugal gemaakt en de materialen komen uit Italië. En hun Ca Shott schoenen en laarzen? Die worden verkocht in vele landen waaronder Denemarken, Noorwegen, Zweden, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, de UK, Zwitserland, IJsland en Australië.


Begonnen met laarzen

Ca'Shott begon ooit met het maken van unieke rubberen dameslaarzen. Deze laarzen maken tegenwoordig echter nog maar een klein deel van de Ca Shott collectie. Vooral damessneakers, enkellaarsjes en sandalen maken nu een belangrijk deel uit van de collectie Ca'Shott schoenen.De grote man achter het schoenmerk Ca'Shott is de Deen Jens Schøtt, de ook zijn naam aan het merk gaf. Schøtt ontwierp jarenlang schoenen voor topmerken totdat hij met Ca'Shott zijn eigen schoenenmerk begon. Dit met als doel het ontwerpen en produceren van unieke damesschoenen. Ca'Shott schoenen worden gekenmerkt door eenvoudige strakke lijnen, kleine details en materialen van heel goede kwaliteit.Kijk bij de hierboven genoemde aanbiedingen voor alle mooie Ca Shott schoenen en laarzen en hun prijzen bij de belangrijkste schoenenwinkels in Nederland en Belgié.