Evaluna schoenen en laarzen (Eva Luna)

Evaluna (ook wel eens foutief Eva Luna genoemd) is een trendy Italiaans merk schoenen. Evaluna schoenen zijn damesschoenen die gericht zijn op de dynamische en actieve vrouw. Evaluna schoenen zijn chic en elegant, zonder dat er concessies worden gedaan aan draagcomfort.


Vooral de Evaluna pumps en enkellaarsjes zijn zeer de moeite waard. In Nederland zijn diverse winkels waar ze deze schoenen en laarzen verkopen.

Kijk maar een bij de aanbiedingen van Evaluna schoenen en laarzen om te zien wat er in Nederland aan schoenen van dit Italiaanse topmerk te koop is.

Evaluna is een echt Italiaans merk damesschoenen. Dat houdt in dat de schoenen elegant en vrouwelijk zijn, en met veel zorg gemaakt worden van de beste materialen. Italië lijkt een monopolie te hebben op dit soort fabrikanten van damesschoenen en dameslaarzen. Alles bij Evaluna schoenen en laarzen ademt stijl en kwaliteit uit, of je nu de pumps hebt, de laarsjes of een ander model damesschoen. Evaluna schoenen zijn zowel zakelijk als casual te gebruiken. Ook zijn ze zeer geschikt voor een party-look.

Informatie Evaluna schoenen

Evaluna schoenen zijn sinds 1979 op de markt. De fabriek waar ze gemaakt worden bestaat echter al veel langer, en is één van de vele fabrieken uit de rijke Italiaanse schoenengeschiedenis. Zoals zo vaak bij dit soort Italiaanse schoenmerken worden Evaluna laarzen en schoenen ambachtelijk gemaakt.