Jomos schoenen: Comfortschoenen van Duitse kwaliteit.


Jomos is een echt Duits merk schoenen. Jomos schoenen zijn heel degelijk en van heel hoge kwaliteit. Jomos maakt schoenen, sandalen en laarzen voor mannen en vrouwen. In de collectie bevinden zich veel comfortschoenen. Het zijn vooral deze Jomos schoenen die in Nederland populair zijn.

Koop voordelig online Jomos schoenen

Ondanks hun hoge kwaliteit zijn Jomos schoenen goed betaalbaar.
Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Jomos schoenen.


600.000 paar schoenen per jaar

De Jomos schoenenfabriek is te vinden in het Duitse Selbitz. Het grappige is dat er in deze fabriek nu jaarlijks 600.000 paar schoenen geproduceerd worden, terwijl dat er na de oprichting in de jaren 20 nog maar 600 paar was. Om dit te bereiken maakt Jomos gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur. Toch is de kwaliteit van Jomos schoenen er zeker niet op achteruit gegaan. Integendeel, Jomos schoenen zijn van bijzonder hoge kwaliteit.

Het is na al die jaren nog steeds dezelfde familie die aan het hoofd van het bedrijf staat. De huidige directeur Helmut Mohr is de kleinzoon van oprichter Johann Mohr. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de productie van Jomos schoenen. En dat is bij dit merk geen modegril, het is bij Jomos schoenen nooit anders geweest.

Productselectie: Vamos