Name It schoenen. Kinderschoenen

Name It schoenen zijn kinderschoenen van het Deense modebedrijf Bestseller. Bestseller maakt ook de schoenen, kleding en accessoires van ondermeer de merken Jack & Jones, Vero Moda, Pieces, Only en Vila.


Onder het label Name It verkoopt Bestseller kinderkleding, babykleding en kinderschoenen, Name It is bedoeld voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

In tegenstelling tot de grote collectie kinderkleding is het aanbod aan Name It kinderschoenen nog erg klein. Maar de collectie Name It schoenen groeit wel snel en de is ook breed. Je kunt vele modellen Name It schoenen krijgen.

Kijk hier voor de aanbiedingen van Name It schoenen

Ballerina's, sneakers, gympen, pantoffels, slippers, regenlaarzen en nog meer modellen kinderschoenen worden door Name It gemaakt en verkocht.

Bestseller, het moederbedrijf van Name It

Bestseller is in 1975 door Troels Holch Povlsen opgericht in Brande in Denemarken. Het was aanvankelijk een producent van dameskleding. In 1986 (11 jaar na de oprichting) volgde kleding voor kinderen en weer 2 jaar later herenkleding.

Bestseller is nog steeds een familiebedrijf, maar wel een enorme grote multinational met 41.000 werknemers, meer dan 1200 eigen winkels en een groot aantal modemerken waarvan er velen zoals Name It, Jack & Jones, Pieces, Vila, Only, Selected en J.Lindeberg zeer bekend en succesvol zijn.

Naast kleding maken veel van deze merken ook schoenen. Name It is daar één van met een groeiende collectie kinderschoenen.