Chloe en See by Chloe schoenen

Chloe schoenen zijn Franse haute couture schoenen uit Parijs. Deze fabrikant brengt ook See by Chloe schoenen uit die wat moderner en vernieuwender zijn. Ook zijn de See by Chloe schoenen minder duur dan de sjieke Chloe schoenen.


Chloe brengt onder beide labels een brede serie schoenen en laarzen uit met vele soorten damesschoenen en dameslaarzen. Van pumps, ballerina's en sandalen tot laarzen, booties en sneakers.

Maar onder welke naam ze ook uitgebracht worden, en welk model het ook betreft. Chloe en See by Chloe schoenen zijn altijd elegant en smaakvol.


Chloe is een haute couture modelabel dat in 1952 is opgericht door Gaby Aghion. De stijl van Chloe mode is romantisch en vrouwelijk.

In 2001 lanceerde Chloe het label See by Chloe. Onder deze naam werd meer moderne, en meer vernieuwende mode uitgebracht. Trendy mode waarmee Chloe op een jonger en moderner publiek mikt. Mode met ongebruikelijke kleuren en ongebruikelijke patronen. Gewaagd en origineel. Een vernieuwend merk. Maar ook damesmode die beter betaalbaar is dan die Chloe onder eigen naam uitbrengt.

Sinds 2009 worden er ook See by Chloe schoenen uitgebracht. Ook de See by Chloe schoenen zijn moderner en meer een op een jong publiek gericht dan de Chloe schoenen. See by Chloe schoenen zijn frisser en speelser.