Gienchi schoenen. Hippe originele sneakers voor dames

Gienchi is een Italiaans schoenenmerk gespecialiseerd in luxe sneakers. Vooral de opvallende Gienchi damessneakers met studs zijn erg populair.


Gienchi sneakers worden met veel zorg ontworpen en gemaakt. Dat resulteert in opmerkelijke en opvallende sneakers van topkwalitieit.

Qua modellen biedt Gienchi weinig keus. Vrij naar de T-Ford: Je kunt bij Gienchi voor alle soorten schoenen terecht zolang het maar hoge sneakers zijn. Maar binnen dit basketbal model Gienchi sneakers is er meer keus. Gienchi biedt de sneakers in diverse kleuren.

Gienchi sneakers zijn geen goedkope schoenen, hoewel er soms aantrekkelijke aanbiedingen zijn. Kijk maar bij de aanbiedingen van Gienchi schoenen.

Spikes studs, glitters en rubber met een verweerd uiterlijk kenmerken de Gienchi sneakers voor vrouwen. De hoge Gienchi sneakers zien er sportief, stoer en hip uit. Ze zijn daarom erg populair bij hiphoppers en streetdansers die ze vaak ook als dansschoenen gebruiken.

Voor heren zijn er ook Gienchi sneakers, maar deze zijn in Nederland een stuk lastiger te vinden dan de Gienchi damessneakers.