Lyle & Scott schoenen. Stijlvolle sneakers

Lyle & Scott kennen we vooral als producent van golfkleding. Maar wist je dat er ook heel mooie Lyle & Scott sneakers zijn?


Deze Lyle & Scott schoenen zijn sportieve stijlvolle sneakers. Casual schoenen met klasse, precies zoals je van een merk als Lyle & Scott zou verwachten.

Lyle & Scott maakt lage sneakers van diverse materialen zoals canvas, leer, suède en nubuck. Deze stijlvolle sneakers zijn minder duur dan je van een golfmerk als Lyle & Scott zou verwachten. Kijk maar bij de aanbiedingen van Lyle & Scott schoenen.

Lyle & Scott is een oud Schots kledingmerk dat al in 1874 werd opgericht  door William Lyle en Walter Scott. Ze maakte naam met hun gebreide kleding die veel door golfers gedragen werd. Hun eerste echte lijn golfkleding stamt echter uit 1967. Deze werd al snel op grote schaal gedragen, zowel door golfprofessionals als liefhebbers.Voor het ontwerpen en verkopen van hun kleding werkte Lyle & Scott samen met grote designers zoals Chanel, Yves Saint Laurent, Liberty, Bergdorf Goodman en Michael Kors.

Na het jaar 2000 werd de vintage wollen kleding van Lyle & Scott veel gedragen door popsterren, presentatoren, filmsterren en topsporters. De vintage kleding van Lyle & Scott is te herkennen aan het Lyle & Scott vintage logo, een adelaar. Later kwamen ze ook met de Lyle & Scott Heritage collectie en de Lyle & Scott Club collectie met golfkleding voor jonge mensen.

Lyle & Scott schoenen worden nog niet zo lang gemaakt en maken maar een klein deel uit van de collectie van dit sportieve Schotse modemerk. Dat neemt niet weg dat het schitterende sneakers zijn. Mooie sportieve schoenen die uitstekend passen bij de casual kleding van het merk.