Sam Edelman schoenen en laarzen: Supervrouwelijk

Sam Edelman schoenen zijn prachtige damesschoenen. Sam Edelman is één van de belangrijkste en meest trendy merken op het gebied van damesschoenen.Sam Edelman schoenen en laarzen worden gemaakt voor vrouwen die er mooi en verleidelijk uit willen zien. Hoge hakken, dierenprints en glanzend satijn zijn kenmerken die je vaak bij Sam Edelman schoenen terug ziet komen.

Sam Edelman schoenen horen thuis op de rode loper, op jet-set feesten en aan de voeten van diva's. Maar gelukkig hoef je geen Paris Hilton of bekende voetbalvrouw te zijn om je Sam Edelman schoenen te kunnen veroorloven. Kijk maar bij de aanbiedingen van Sam Edelman schoenen.

Dat betekent ook dat je Sam Edelman schoenen kunt dragen op een party of andere speciale gelegenheid, maar ook gewoon op een doordeweekse dag. Een dag dat je je een mooie verleidelijke vrouw wilt voelen. Een supervrouwelijke vrouw. Sam Edelman schoenen transformeren je daarin. Zelfs als je ze onder een doorsnee outfit draagt.

Sam Edelman is één van de beste en meest bevlogen ontwerpers van schoenen die de wereld ooit gezien heeft. Al op zijn 17e jaar begon deze in Geenwich Village (New York) geboren designer met het ontwerpen van schoenen. Daarbij moet wel gezegd worden dat hij deze talenten van niemand vreemd heeft. Sam Edelman stamt uit een familie die naam heeft gemaakt in het tot luxe producten verwerken van leer.

Sam Edelman laat zich bij zijn ontwerpen vooral  inspireren door de bohemian stijl uit de sixties. In 2004 brengt hij zijn eerste collectie uit. De ontwerpen van Sam Edelman zijn elegant, glamorous en rock-and-roll. Het zijn eigenzinnige ontwerpen voor eigenzinnige mensen.  Niet voor niets werd Charlotte Kemp Muhl  het gezicht van Sam Edelman schoenen. Dit bekende Amerikaanse model  is even verleidelijk, scherp en vrouwelijk als de Sam Edelman schoenen.

Sam Edelman schoenen en laarzen zijn er in vele modellen. Je hebt ze als pumps, sandalen en hoge laarzen, maar ook als booties, espadrilles en zelfs als sneakers. Maar welk model ze ook hebben, Sam Edelman schoenen en laarzen zijn altijd modieus en supervrouwelijk.