De meeste grote schoenmerken maken sneakers, en de meeste fabrikanten van sneakers maken damessneakers. Maar vaak zijn deze sneakers voor dames gewone sneakers in kleinere maten en met een ander kleurtje.

Wij kijk hier naar schoenmerken die echte damessneakers maken. Het betreft speciale sneakers voor dames, sneakers met een meer trendy en modieus uiterlijk.

Beste sneakers voor dames (merken)

Hieronder vind je de beste merken die (vaak) gespecialiseerd zijn in damesneakers.

Crime sneakers
Crime London is een specialist in hippe sneakers. Aanvankelijk waren dat uitsluitend damessneakers, maar nu maken ze hun modieuze sneakers ook voor heren en kinderen. Crime is een merk sneakers dat sterk in populariteit toeneemt. Crime sneakers voor dames zijn hippe damessneakers die gemaakt zijn van zacht leer en worden versierd met steentjes en studs. Deze schoenen hebben een uniek uiterlijk en zijn heel comfortabel om te dragen.

Keds sneakers
Keds is een legendarisch merk op het gebied van damessneakers. Niet alleen is Keds de uitvinder van de sneaker (in een heel ver verleden) ook is dit Amerikaanse merk schoenen helemaal gespecialiseerd in sneakers voor dames. Uitgezonderd van wat ballerina’s maken ze geen andere schoenen, ook geen sneakers voor heren. Het aanbod aan Keds sneakers is heel groot. Het betreft wel vooral sportieve sneakers voor vrouwen en modieuze maar strak vorm gegeven damessneakers. Zoek je sneakers met veel versieringen, dan kun je beter naar de schoenen van een ander sneakermerk uit deze lijst kijken.

MaiMai sneakers
MaiMai is een ontstaan uit een samenwerking van de makers van de sneakers van Hogan en Tod’s. MaiMai damessneakers zijn bijzonder hippe sneakers waarbij heel veel aandacht aan het uiterlijk is besteed. Het model is een sneaker, maar qua uitstraling zijn MaiMai sneakers veel meer damesschoenen. Deze damessneakers zien er veel vrouwelijker uit dan de sneakers van andere merken. Met ondermeer steentjes, studs, kralen, prints en strass wordt dit effect bereikt. Ook de pasvorm en het comfort van MaiMai sneakers zijn bijzonder goed. Al deze sneakers beschikken  over een los voetbed.

Candice Cooper sneakers
Hoewel de naam niet Italiaans aandoet komen Candice Cooper sneakers uit Italië. Candice Cooper heeft haar naam gevestigd met modieuze damessneakers en brengt tegenwoordig ook andere modellen damesschoenen en accessoires uit. Alle Candice Cooper damessneakers worden in Toscane met de hand gemaakt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het hoogwaardige kalfsleer, lamsleer en geitenleer uit deze Italiaanse regio. Candice Cooper sneakers voor dames zijn van ongekend hoge kwaliteit. Ze beschikken over een ergonomisch voetbed dat een heel goede vochtregulatie heeft en dat rugklachten voorkomt.

Liu Jo sneakers
Liu Jo sneakers zijn heel mooie damessneakers van prima kwaliteit. Deze sneakers voor dames zien er bijzonder modieus uit. Als je speciale sneakers voor vrouwen zoekt, met een mooi vrouwelijk design, dan moet je vooral eens naar Liu Jo sneakers kijken.

Est1842 sneakers
Ook in Nederland maken ze prachtige damessneakers. Est1842 sneakers zijn zeer populair onder vooral jonge moderne vrouwen. Het zijn prachtige sneakers voor dames en meisjes die voldoen aan de laatste modetrends. Est1842 brengt het hele jaar door nieuwe sneakers uit om altijd te kunnen voldoen aan de laatste mode-eisen.

DL Sport sneakers
Heel mooie damessneakers uit Italië. DL Sport is al tientallen jaren gespecialiseerd in modieuze sneakers voor dames. Dit zijn leren sneakers van hoge kwaliteit, gemaakt van de beste materialen. De binnenzolen van de DL Sport sneakers zijn uitneembaar wat ze erg geschikt maakt voor gebruiksters van steunzolen.

Ishikawa sneakers
Prachtige modieuze sneakers die overigens niet uit Japan komen (wat je gezien de naam zou verwachten), maar uit Italië. Het land van de modieuze damessneakers! Ishikawa sneakers zijn er overigens ook voor heren, meisjes en jongens. Ishikawa sneakers worden geproduceerd met veel aandacht voor het milieu.

Stokton sneakers
Nog meer prachtige modieuze sneakers uit Italië. Stokton heeft modieuze sneakers voor dames en heren. Heel mooi en smaakvol vormgegeven, van hoge kwaliteit, maar toch ook heel betaalbaar. Wie mooie modieuze sneakers zoekt moet vooral eens in de collectie Stokton sneakers kijken.

Alexander Smith sneakers
Aan de naam zou je het niet zeggen, maar ook Alexander Smith London is een Italiaans merk schoenen. Ze maken heel modieuze damesschoenen en hun collectie bestaat vooral uit sneakers voor dames. Dit zijn heel stijlvolle damessneakers van hoge kwaliteit die zorgvuldig afgewerkt zijn. Gemaakt van leer van de beste kwaliteit met veel oog voor detail. Alexander Smith sneakers voor dames zijn niet goedkoop maar wel elke cent meer dan waard.

Leather Crown sneakers
Leather Crown is geen echte specialist in damessneakers. Ze maken namelijk ook sneakers voor mannen. Maar hun sneakers voor dames zijn dusdanig hip en goed van kwaliteit dat we dit Italiaanse merk zeker in het overzicht van beste damessneakers willen opnemen. Leather Crown damessneakers zijn trendy om te zien, comfortabel om te dragen en uitstekend van kwaliteit.

Gienchi sneakers
Ook dit Italiaanse schoenenmerk is gespecialiseerd in luxe hippe sneakers. Ook deze damessneakers zijn modieus en bieden veel draagcomfort. Bij Gienchi damessneakers tref je veel studs aan maar het aantal modellen is beperkt. De collectie bestaat vooral uit hoge sneakers in basketbal-stijl. Deze damessneakers zijn wel in vele kleuren te koop.

Keep sneakers
Wie op zoek is naar vrolijke damessneakers met heel veel kleur en een fleurig design moet vooral eens kijken naar Keep sneakers. Het merk Keep is ooit opgericht uit onvrede omdat de enige sneakers voor vrouwen toen tuttige schoenen waren, veelal roze of met bloempjes. Keep damessneakers zijn wel kleurig maar verre van truttig. Ze hebben een hippe vrolijke look.

Trussardi sneakers
Trussardi Jeans is een Italiaans modemerk dat heel mooie schoenen maakt. Veel sneakers, en ook veel mooie modieuze damessneakers. Alles wordt gemaakt van leer van topkwaliteit en de Trussardi sneakers voor dames zien er modieus en sportief uit.

Voile Blanche sneakers
Voile Blanche is een producent van bijzonder modieuze sneakers. Dit Italiaanse schoenmerk maakt sneakers voor vrouwen en mannen, maar dames die modieuze sneakers zoeken moeten vooral de collectie Voile Blanche damessneakers eens bekijken. Voile Blanche sneakers zien er prachtig en vaak heel origineel uit, zijn comfortabel om te dragen en van prima kwaliteit.

Asfvlt sneakers
Asfvlt is een Frans sneakermerk dat bekend staat om zijn hippe sneakers. Asfvlt sneakers zijn niet per definitie damessneakers, zowel vrouwen als mannen kunnen ze dragen, maar de kleurstelling van veel Asfvlt sneakers zal vooral dames aanspreken. Asfvlt sneakers hebben opvallende kleuren en prints maar “vrouwelijke” versieringen als bloempjes, studs en lintjes kom je op deze sneakers niet tegen.

Fiamme sneakers
Jong sneakermerk uit België dat gespecialiseerd is in handgemaakte damessneakers. Fiamme sneakers voor dames zijn eenvoudig van design en altijd te herkennen aan de vlammen (in het Italiaans fiamme) op de achterkant van de sneakers.

Pepe Jeans sneakers
De naam zegt het al. Van oorsprong is dit modemerk een specialist in spijkerbroeken. Vandaag de dag maken ze echter alle soorten kleding waaronder ook heel veel schoenen. Bij de schoenen van dit Britse modemerk (Pepe Jeans London is de officiële naam) nemen de sneakers de meest belangrijke plaats in. Voor dames biedt Pepe vele mooie sneakers waaronder ook heel modieuze exemplaren.

Bensimon sneakers
In Nederland is het Franse schoenenmerk Bensimon minder bekend, maar dit merk maakt heel leuke sneakers voor dames, heren en kinderen. Hun aanbod aan damessneakers bestaat vooral uit canvas sneakers.

Zie ook: Sneakers  aanbiedingen, tips en advies

 

Onderwerpen:
Beste sneakers vrouwen, sneakers mode, beste damessneakers, hippe sneakers meisjes, beste sneakers dames. modieuze sneakers dames.