Paula Urban schoenen. Modieus en eigenzinnig.

Paula Urban schoenen zijn modieuze damesschoenen uit Spanje. Paula Urban schoenen kunnen heel origineel zijn.


Niet alle Paula Urban schoenen zijn extreem, maar er kunnen heel extravagante schoenen tussen zitten. En dan met name door de kleur. Kijk maar naar de foto's hieronder.

Let vooral op de collectie zomerschoenen van Paula Urban. Deze sandalen, slippers en espadrilles zijn bijzonder zomers te noemen. Paula Uban deinst er niet voor terug om kleuren als knalgeel, gifgroen en fluoriserend roze te gebruiken. Dit zijn modieuze schoenen die opvallen. Gedurft, maar prachtig onder een zomeroutfit. Geen schoenen voor grijze muizen!

Kijk maar eens naar de aanbiedingen van Paula Urban schoenen bij de schoenenwinkels in Nederland. Dit geeft je een idee van de vaak eigenzinnige uitstraling van Paula Urban schoenen.


De Paula Urban maakt laarsjes en booties zijn veel minder uitgesproken, maar wel heel mooi om te zien. Alle schoenen van dit Spaanse merk zijn van hoge kwaliteit. Ze worden met de hand gemaakt, en Paula Urban maakt alleen gebruik van materialen van hoge kwaliteit. Ook wordt het draagcomfort van Paula Urban schoenen vaak geprezen. Er zijn maar weinig schoenmerken waarbij er zo veel eisen aan het comfort worden gesteld. En dat voel je als je Paula Urban schoenen draagt.