Dorothy Perkins schoenen, nu ook in Nederland

Dorothy Perkins is een Brits modewarenhuis dat ook onder eigen naam ook damesschoenen en damesmode op de markt brengt.


Dorothy Perkins schoenen zijn in veel landen te koop, maar in Nederland is het nog een vrij onbekend merk. Nu de schoenenmarkt door de grote buitenlandse online schoenenwinkels steeds internationaler wordt zijn Dorothy Perkins schoenen ook in Nederland makkelijk verkrijgbaar.

Dorothy Perkins schoenen zijn stijvolle damesschoenen. Het merk brengt vooral "echte damesschoenen" op de markt zoals ballerina's, enkellaarsjes, pumps, schoenen met sleehakken en hoge dameslaarzen. Dorothy Perkins schoenen zijn goed van kwaliteit maar vriendelijk geprijsd. Kijk maar bij de aanbiedingen van Dorothy Perkins schoenen bij de schoenenwinkels in Nederland.

Het bedrijf Dorothy Perkins is in 1909 opgericht als HP Newman. Sinds 1909 wordt de naam Dorothy Perkins gebruik. Dit Britse merk bestaat dus al zo'n 100 jaar. Het is één van de grootste winkelketens in het Verenigd Koninkrijk, ze hebben daar 600 winkels. In het buitenland zijn ze bovendien met 50 winkels actief. In Nederland en België is Dorothy Perkens nog niet vertegenwoordigd waardoor het hier nog een onbekend merk is.

In Engeland is Dorothy Perkins echter zeer populair als een damesmodemerk dat betaalbare vrouwelijke mode uitbrengt. Hiertoe kunnen beslist ook de Dorothy Perkins schoenen en laarzen gerekend worden.