Voor meisjes zijn er veel leuke sandalen te koop. Vrolijke sandalen in zomerse kleuren. Wij kijken hier naar de beste merken sandalen voor meisjes.

Overzicht sandalen meisjes

Een overzicht van alle sandalen die er tegen een lage prijs voor meisjes te koop zijn kun je vinden in het overzicht met alle sandalen voor meisjes met aanbiedingen van meer dan 3.000 meisjessandalen.

Hieronder vind je een overzicht van goede en betaalbare merken de sandalen voor meisjes maken en verkopen.

Kipling schoenen
De Belgische schoenfabrikant is min of meer een specialist in slippers en sandalen voor kinderen. Hun collectie omvat vele sandalen waaronder vooral veel sandalen voor meisjes. Deze meisjessandalen zijn zeer hoog van kwaliteit, comfortabel om te dragen en heel mooi, trendy en eigentijds om te zien.

Shoesme schoenen
Voor jongere meisjes zijn de sandalen van Shoesme een absolute aanrader. Deze Nederlandse specialist in kinderschoenen maakt hippe moderne meisjessandalen  van hoge kwaliteit. Shoesme sandalen zien er niet alleen heel mooi en hip uit, maar hebben ook een bijzonder goede pasvorm en beschikken over zolen waarop het heel gezond lopen is. De zolen van Shoesme meisjessandalen zijn helemaal afgestemd op meisjesvoeten en lopen daarom zeer comfortabel. Ook als je er de hele dag op loopt en speelt.

Replay schoenen
Replay is een ander merk waar je goed terecht kan als je op zoek bent naar hippe sandalen voor meisjes. Het Italiaanse modemerk Replay maakt prachtige zomersandalen voor meisjes in vrolijke kleuren en zomerse prints. Zoals je van Replay mag verwachten zijn deze sandalen voor meisjes niet alleen modieus en hip maar ook van een uitstekende kwaliteit. Meisjes dragen Replay sandalen bijzonder graag. Niet alleen door hun mooie trendy uiterlijk, maar ook vanwege hun goede draagcomfort.

Gioseppo schoenen
Zoek je mooie modieuze sandalen voor meisjes? Kijk dan vooral eens bij de aanbiedingen Gioseppo schoenen. Dit Spaanse merk maakt namelijk prachtige sandalen voor meisjes en jonge vrouwen. Trendy en modieus in vele stijlen. Een aanrader!

Unisa schoenen
Ben je op zoek naar bijzonder hippe meisjessandalen, kijk dan vooral eens in de zomercollectie van Unisa. Unisa maakt sandalen voor meisjes die zo hip en modieus zijn dat hun moeders er jaloers op worden. Gelukkig zijn er voor de mamma’s ook volop Unisa damessandalen te koop. Unisa is een merk dat toonaangevend is in trendy zomerschoenen. Hun eerste schoen was ooit een espadrille, en de Unisa zomerschoenen zijn nog steeds belangrijk voor het merk dat keer op keer weet te verrassen met hippe originele schoenen.

Lelli Kelly schoenen
Als er één merk is dat je kan benoemen als “merk meisjesschoenen” is het Lelli Kelly wel. Deze Italiaanse schoenenfabrikant is gepecialiseerd in suikerzoete meisjesschoenen. Roze en bloemetjes domineren de Lelli Kelly schoenencollectie. Dat geldt ook voor de Lelli Kelly sandalen voor meisjes. Meisjessandalen voor prinsesjes.

Birkenstock schoenen
Birkenstock is een merk schoenen dat natuurlijk niet mag ontbreken in dit lijstje. Birkenstock maakt slippers en sandalen die een ongekend goed voetbed hebben. De keuze uit Birkenstock sandalen voor meisjes is qua kleuren en prints groot, maar wat het model betreft zijn ook de meisjessandalen de echte Birkenstocks om te zien

Clic schoenen
Het schoenmerk Clic! staat er om bekend heel modieuze kinderschoenen te maken die er uit zien als schoenen voor volwassenen. Heel ‘volwassen’ schoenen dus, dat spreekt veel meisjes aan. De Clic sandalen voor meisjes zien er dus niet uit als echte meisjessandalen, maar eerder als kleine damessandaaltjes. Het Spaanse schoenmerk Clic! maakt kinderschoenen in alle modellen, maar is vooral bekend om haar meisjeslaarzen.

Braqeez schoenen (Brakkies)
Braqeez is een Nederlands merk kinderschoenen dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogstaande kinderschoenen. De kleinere maten van de Braqeez kinderschoenen worden onder de merknaam Brakkies verkocht. Zowel de Braqeez als de Brakkies zijn mooie trendy kinderschoenen van hoge kwaliteit. Kinderschoenen met een hoog draagcomfort die goed zijn voor kindervoeten. Dat geldt ook voor de Braqeez sandalen voor meisjes.

Zie ook: Tips kinderschoenen