Wedge sneakers

Een sneaker en een schoen met sleehak lijken twee heel verschillende soorten schoenen, maar toch zijn beide gecombineerd in de wedge sneaker. En dit blijkt een heel geslaagde combi.


De ontwerpster Isabel Marant wordt gezien als de "uitvinder" van de wedge sneakers. Zij was de eerste die een hoge hak in een sneaker plaatste. En haar eerste wedge sneaker kreeg veel navolging.

Wedge sneakers zijn modieuzer dan de normale sneakers. Een opmerkelijke combi van sportieve sportschoenen en modieuze schoenen met hak. Kijk voor voorbeelden van mooie wedge sneakers bij de aanbiedingen van damessneakers. In dit overzicht vind je alle aanbiedingen van alle belangrijke online schoenenwinkels van Nederland bij elkaar.

Combineren van wedge sneakers

Wedge sneakers zijn te combineren met veel kleding. Ze staan prachtig onder casual kleding. Onder een short natuurlijk, maar ook onder een skinny jeans of een lange of korte rok. Door de in de schoen verborgen sleehak lijk je langere benen te krijgen, en deze opmerkelijke sneakers staan sportief en rebels.

Goede schoenenmerken

Deze wedge sneakers worden door diverse goede merken gemaakt. Bijvoorbeeld door Ash, Guess, G-Star en natuurlijk door Isabel Marant, maar die zijn wel behoorlijk prijzig. Kijk in het bovengenoemde overzicht vooral eens naar de aanbiedingen van de sneakers van deze merken.

Deze zomer zullen we weer veel wedge sneakers gaan zien. Kijk maar bij bovenstaande links voor mooie wedgesneakers.