Brador schoenen. Slippers en sandalen voor heren

Brador schoenen zijn herenslippers en herensandalen uit Italië. Brador slippers en sandalen zijn van hoge kwaliteit en zijn vormgegeven in een elegante authentieke Italiaanse stijl.


Brador schoenen zijn van leer en beschikken over een rubberen zool. Het zijn comfortabele slippers en sandalen die lang meegaan.

Kenmerkend voor veel Brador schoenen zijn de kruisriem vooraan de voet en de natuurlijke kleuren die gebruikt worden. Denk daarbij aan de kleuren bruin, zwart en cognac.

In Nederland zijn Brador slippers en sandalen niet altijd even makkelijk verkrijgbaar. Toch zijn er soms interessante aanbiedingen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Brador schoenen.


Informatie Brador schoenen

Het schoenmerk Brador werd in 2003 opgericht, maar de fabrikant van dit merk (Eurotop & Brador Srl) bestaat al meer dan 40 jaar. Schoenmerken die gespecialiseerd zijn in sandalen en slippers voor mannen zijn zeldzaam. Maar een specialist die alle aandacht en zorg besteedt aan herenslippers en herensandalen heeft zijn voordeel. Deze aandacht komt tot uitdrukking in de hoge kwaliteit van Brador sandalen en slippers en de verfijnde smaak waarmee Brador schoenen vormgegeven zijn.

Brador vertaalt de trends en stijlen uit de laatste herenmode naar zijn schoenen, die er dan ook heel modieus uitzien. Ook is Brador continue bezig met het verbeteren van de kwaliteit en het draagcomfort van zijn schoenen.

Dit alles heeft tot gevolg dat Brador steeds meer aan populariteit wint in Europa, de VS en het Verre Oosten.