Melluso schoenen en laarzen

Italië is vele goede schoenmerken rijk. Schoenmerken die vaak al generaties lang bestaan en schoenen van zeer hoge kwaliteit afleveren.


Melluso is zo'n Italiaans merk schoenen. Melluso schoenen worden al sinds 1945 gemaakt maar het Italiaanse familiebedrijf is helemaal met de tijd meegegaan, maar de ambachtelijke kwaliteit is gebleven.

Melluso schoenen zijn er voor dames en heren. Het zijn elegante modieuze schoenen van hoge kwaliteit. Met alle kenmerken van het Italiaanse vakmanschap op schoenengebied. Melluso schoenen zien er prachtig en verzorgd uit, ze zijn gemaakt van soepel leer, beschikken over een anatomische zool en zijn heel zorgvuldig afgewerkt. De schoenen zijn modieus en elegant, zoals ze ze alleen in Italië kunnen maken.

In Nederland zijn Melluso schoenen bij diverse schoenwinkels te koop. Kijk maar bij het aanbod aan Melluso schoenen bij de beste schoenenwinkels van Nederland.

Het aanbod aan Melluso schoenen is breed. Sandalen, laarzen, pumps, mocassins, sneakers, ballerina's, veterschoenen, booties, .... noem maar op. Melluso maakt ze allemaal. Het zijn stuk voor stuk schoenen en laarzen van hoge kwaliteit die er elegant en modieus uitzien. De meeste Melluso schoenen zijn gemaakt van het hoge kwaliteit leer waar Italië zo bekend om is.