Berwick schoenen. Nette herenschoenen

Berwick is een Spaans schoenenmerk dat heel mooie goede herenschoenen maakt. Berwick schoenen zijn herenschoenen die heel netjes en verzorgd zijn om te zien. Berwick schoenen staan heel mooi onder een pak of een andere nette outfit.


Berwick schoenen zijn klassieke herenschoenen. De meeste modellen zijn veterschoenen, maar het Spaanse merk maakt ook heel mooie instappers en schoenen met gespen.

Berwick schoenen zijn modellen op spitse leesten. De herenschoenen hebben mooie poetseffecten en lijnpoetseffecten. Ze stralen klasse uit en kunnen daardoor heel goed onder een zakelijke outfit gedragen worden.

Kijk hier voor aanbiedingen  van Berwick schoenen

Berwick schoenen worden gemaakt van de beste materialen namelijk mooi kalfsleer of suède van hoge kwaliteit. De tussenzool is van kurk omdat dit een hoog draagcomfort geeft. De schoenen zijn Goodyear welted en daardoor duurzaam in het gebruik.

De officiële naam van het schoenenmerk is Berwick 1707. Dit jaartal geeft echter niet aan dat het merk in 1707 is opgericht.  Het schoenmerk Berwick 17007 in vernoemd naar de Engelse hertog van Berwick die in het jaar 1707 tijdens de Spaanse successieoorlog een belangrijke veldslag won waardoor Philips de Vijfde de Spaanse troon kon veiligstellen.

Maar het schoenenmerk Berwick 1707 mag dan niet uit 1707 stammen, het heeft eeuwenlange ervaring in het maken van nette herenschoenen. Deze schoenen worden met ambachtelijke vakmanschap gemaakt, maar dit betekent niet dat Berwick niet met zijn tijd is meegegaan. Integendeel.