Gaimo espadrilles. Mooie zomerschoenen

Espadrilles zijn deze zomer helemaal in de mode. De zomerschoenen voor dames en heren, gemaakt van canvas of jute met een zool van touw en rubber stammen uit de pyreneeën. Op de stranden van Zuid-Frankrijk en Spanje worden de espadrilles al sinds tijden gedragen. De laatste jaren veroveren de espadrilles ook steeds meer Nederland en België.Het Spaanse Gaimo is één van de beste fabrikanten van espadrilles. Gaimo espadrilles worden met de hand gemaakt en zijn van hoge kwaliteit.

Bovendien zien Gaimo espadrilles er mooi uit en zijn ze - zeker voor handgemaakte schoenen van deze kwaliteit - best goedkoop. Kijk maar bij de aanbiedingen van Gaimo schoenen bij de schoenenwinkels in Nederland.

Hoewel Gaimo een echte Spaanse fabrikant van espadrilles is, is het geen merk dat angstvallig vasthoudt aan de bestaande modellen. Ze maken traditioneel ogende espadrilles, maar ook varianten daarop zoals pumps, veterschoenen, sandalen, sneakers en laarsjes. Deze zijjn altijd voorzien van de voor espadrilles kenmerkende met touw beklede zool, maar de schoenen zelf zijn vaak modern en modieus.Gaimo maakt schitterende espadrilles voor vrouwen en mannen. Deze zijn zomers en stijlvol. Altijd gemaakt van natuurlijke materialen. In Nederland kom je deze mooie espadrilles steeds vaker tegen. Kijk maar bij de bovengenoemde aanbiedingen van Gaimo schoenen. Daar kun je zien wat Nederlandse schoenenwinkels aan Gaimo espadrilles leveren.