Hippe slippers dames

Wil je er deze zomer hip bijlopen met hippe slippers? Ben je uitgekeken op eenvoudige teenslippers en Birkenstocks?


Wij kijken hier naar enkele goede merken die hippe slippers voor dames maken. Mooie stijlvolle elegante slippers. Hip en vrouwelijk.

Het betreft trendy slippers met mooie versieringen als stoffen bloemen, kralen, studs en mooie details. Hieronder vind je de beste merken op dit gebied. Wil je liever een overzicht van alle slippers? Kijk dan bij het overzicht met aanbiedingen alle slippers voor dames. Hierin vind je het aanbod aan slippers van alle belangrijke schoenenwinkels van Nederland.

Lazamani
Lazamani is HET merk voor als je hippe slippers voor dames zoekt. Hoewel het Nederlandse schoenmerk Lazamani ook andere soorten damesschoenen maakt, zijn het hun hippe slippers die Lazamani beroemd gemaakt hebben. Het zijn heel originele damesslippers, niet zelden rijkelijk versierd. Als je hippe slippers zoekt moet je vooral de Lazamani slippers dames eens bekijken.

Sanuk
Maar er zijn meer merken die hippe en originele slippers voor dames maken. Het Amerikaanse Sanuk is zo'n schoenmerk. Sanuk maakt vooral slippers, instappers en andere zomerschoenen. Sommige van hun slippers worden gemaakt van dezelfde materialen als yogamatjes (als dat niet zen is..!). Dit betreft de Sanuk Yoga serie, een serie van heel originele en hippe slippers. Daarnaast maakt Sanuk ook meer standaard-teenslippers.

Gabor
Het Duitse schoenmerk Gabor maakt damesschoenen in alle soorten en maten. Ook de keuze aan slippers en sandalen is bij Gabor groot. In de uitgebreide collectie Gabor slippers zitten zowel hippe slippers als meer standaard modellen.

Michael Kors
Michael Kors schoenen zijn designer-schoenen. Bij zo'n merk verwacht je geen 13-in-een-dozijn slippers. Nou moeten we zeggen dat Michael Kors die wel in de collectie heeft, maar daarnaast zijn er ook bijzonder hippe en originele Michael Kors slippers te koop. Soms zijn dat echte kunststukjes, precies wat je van een designer als Michael Kors wilt zien.

Bugatti
Bugatti heeft een grote naam opgebouwd als fabrikant van stijlvolle schoenen voor dames en heren. Daarbij hebben we het over de Duitse schoenfabrikant, die al sinds 1928 bestaat, en niet over het Franse sportautomerk. Bugatti is een merk schoenen dat de mode op de voet volgt en continue de nieuwste trends en ontwikkelingen in zijn schoenen verwerkt. Dat geldt ook voor de modieuze Bugatti slippers voor dames. Standaard teenslippertjes kom je bij Bugatti niet tegen.

Rieker
Het Zwitserse Rieker staat om haar schoenen die bijzonder licht en comfortabel zijn. Dat geldt ook voor de Rieker slippers. Het zijn ideale slippers voor mensen die comfortabele slippers zoeken, maar het zijn ook verbazend hippe slippers. De Rieker slippers zijn veel modieuzer en origineler dan je van een degelijk merk als Rieker zou verwachten.

Choizz
Zijn bovenstaande hippe slippers voor dames je allemaal veel te duur? Kijk dan eens in de collectie van het schoenmerk Choizz. Dit is een goedkoop merk schoenen dat ook hippe goedkope slippers voor vrouwen en meisjes maakt. Mooie slippers voor weinig geld.