Lemon Jelly schoenen en laarzen. Origineel en kleurrijk.

Lemon Jelly schoenen zijn heel originele schoenen. Dit Portugese schoenmerk maakt schoenen en laarzen die volstrekt uniek zijn. zowel qua model als qua kleurstelling.Hou je van opvallende schoenen in knallende kleuren? Kijk dan vooral eens naar Lemon Jelly schoenen, maar ze maken hun originele damesschoenen ook in meer neutrale kleurstellingen.

Maar Lemon Jelly schoenen zijn altijd origineel qua vormgeving.

Kijk voor de Lemon Jelly schoenen die in Nederland worden aangeboden bij de aanbiedingen van Lemon Jelly schoenen. Hier vind je het complete aanbod van de belangrijkste schoenenwinkels van Nederland.

Het Portugese merk maakt sandalen, ballerina's, pumps, slippers, instappers en laarsjes. Ze maken dus vooral vrouwelijke modellen, want die passen het best bij de kleurrijke stijl van Lemon Jelly schoenen. Toch zijn er in beperkte mate ook Lemon Jelly schoenen voor heren. Deze instappers zijn in Nederland echter een stuk moeilijker te vinden dan de Lemon Jelly damesschoenen en dameslaarzen.

De eerste 40 jaren van zijn bestaan maakte de fabrikanten van Lemon Jelly schoenen alleen maar zolen voor schoenen van andere merken. Na verloop van tijd konden ze echter geen zool meer zien en gingen ze zelf schoenen ontwerpen en maken. Kennelijk met heel veel plezier, want alle creativiteit die die 40 jaar was opgekropt kwam er uit.


Lemon Jelly schoenen zijn als een explosie van ijs, kauwgom, zuurtjes en lollies. Een explosie van kleur en originaliteit.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Lemon Jelly schoenen voor alle originele modellen en de prijzen van Lemon Jelly schoenen.