Pepe Jeans schoenen

Pepe Jeans schoenen zijn mooie damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van het bekende Britse jeansmerk uit Londen.


De keuze uit Pepe Jeans schoenen is erg groot. Er zijn veel soorten Pepe schoenen. Sportieve casual schoenen als sneakers, espadrilles, ballerina's slippers en booties, maar ook laarzen, comfortschoenen, modieuze sandalen, pumps en veel andere soorten schoenen.

Het zijn mooie modieuze schoenen die in Nederland bij vele winkels te koop zijn. Kijk bij de aanbiedingen van Pepe Jeans schoenen waar je goedkoop Pepe Jeans schoenen en laarzen kunt kopen.

Zoals de naam al aangeeft is Pepe Jeans van oorsprong een jeansmerk. Tegenwoordig maken ze echter veel meer soorten kleding en schoenen. Pepe Jeans begon in 1973 als een marktkraampje met spijkerbroeken op de Londense Portobello Market. Omdat de eigenaren van dit kraampje (Milan, Arun en Nitun Shah) niet tevreden waren over de saaie spijkerbroeken die door de fabrikanten op de markt gebracht besloten ze zelf spijkerbroeken te ontwerpen en te maken. Pepe Jeans was geboren!


Hun collectie originele spijkerbroeken sloeg aan, en Pepe Jeans groeide van een marktkraampje uit tot een groot internationaal modemerk dat niet alleen broeken maakt, maar ook schoenen, laarzen, tassen, petten, jassen en heel veel kleding voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.