Apair schoenen en laarzen

Apair schoenen zijn modieuze schoenen uit Denemarken. Deze schoenen worden ontworpen door de Deense top-designers Lise Hjort and Birgitte Holten.


Apair schoenen mogen dan Deens zijn, en worden ontworpen door Deense designers, de stijl en uitstraling van de schoenen en laarzen is overduidelijk Italiaans. Apair laat de schoenen dan ook in Italiƫ maken, Dat gebeurt in Toscane op een ambachtelijke manier met de hand door Italiaanse vakmensen.

In Denemarken heeft Apair enkele eigen winkels, en de schoenen worden aangeboden in een tachtig-tal winkels die voornamelijk in Scandinaviƫ zijn te vinden. In Nederland zijn Apair schoenen helaas een stuk lastiger te kopen. Gelukkig zijn ze hier wel online te koop. Kijk maar bij de aanbiedingen van Apair schoenen bij de belangrijkste online schoenenwinkels in Nederland.

De collectie Apair schoenen bestaat vooral uit damesschoenen en dameslaarzen. Apair herenschoenen zijn er ook, maar de keuze daarin is minder groot. Zoals we al schreven is de stijl van Apair schoenen Italiaans. Met andere woorden, het zijn elegante schoenen of het nu hoge laarzen, sierlijke pumps of zomerse slippers zijn.