Catimini schoenen. Vrolijke kinderschoenen.

Catimini is een merk kindermode dat naast kinderkleding ook heel mooie kinderschoenen maakt. Er is veel keuze uit Catimini schoenen voor jongens, meisjes en baby's.


Catimini schoenen worden evenals de andere mode van dit merk gekenmerkt door kleurrijke prints en creatieve designs. Het zijn vrolijke schoenen om te zien die ook nog eens goed van kwaliteit zijn.

Wil je weten wat voor mooie kinderschoenen en babyschoenen Catimini allemaal maakt? Kijk dan bij de aanbiedingen van Catimini schoenen. In dit overzicht kun je zien welke Catimini schoenen in Nederland te koop zijn, bij welke online winkels, en wat ze kosten,

Catimini is een Frans kindermodemerk dat in 1972 is opgericht door Monique and Paul Salmon. Sindsdien is het merk langzaam uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat. Catimini is momenteel actief in 40 landen en beschikt over 50 eigen boetieks. Deze winkels zijn de vinden in Frankrijk en Belgiƫ. maar ook in bijvoorbeeld Mexico, India en Tahiti.


Catimini schoenen behoren niet tot de goedkoopste kinderschoenen maar de prijs betaalt zich terug in schoonheid en kwaliteit. Alle Catimini schoenen worden met zorg gemaakt van de beste materialen. De collectie bestaat voor een groot deel uit veterschoenen, klittebandschoenen en sneakers, maar ook uit laarzen, laarsjes, pantoffels, sandalen en ballerina's. Ook voor baby's zijn er heel leuke Catimini schoenen.