Pointer schoenen. Hippe sneakers.

Pointer is een Brits merk schoenen dat vooral sneakers maakt. De laatste jaren wordt de collectie echter ook langzaam uitgebreid richting veterschoenen en booties. Pointer schoenen zijn mooie hippe schoenen van hoge kwaliteit.


Pointer sneakers en andere Pointer schoenen zijn vaak eenvoudig qua design. Maar dat betekent niet dat een product niet hip kan zijn (kijk maar naar de Apple producten). Pointer schoenen hebben wel iets weg van skater-schoenen. Het is dan ook echte streetwear.

Het zijn vooral de kleuren die er voor zorgen dat Pointer schoenen er uit springen. Pointer schuwt het gebruik van felle kleuren niet. Vooral niet bij damessneakers. Maar dit betekent niet dat Pointer schoenen over bont gekleurde prints beschikken. Integendeel, veel Pointer sneakers zijn in één kleur uitgevoerd, maar wel vaak een kleur die er uit springt.

Wil je weten wat Pointer allemaal aan sneakers en andere schoenen biedt? En wat deze Pointer schoenen kosten? Kijk de bij de aanbiedingen van Pointer schoenen. Dit betreft een overzicht van het aanbod van Pointer schoenen in Nederland.


Pointer schoenen worden gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. zoals runderleer, nubuckleer (van koe of varken), suede en/of canvas. Veel van deze materialen zijn waterproof gemaakt zodat je Pointer schoenen ook onder natte omstandigheden kunt dragen. Pointer schoenen staan bekend om hun bijzonder hoge aandacht voor details, vormen en kleuren.


Over Pointer

Pointer is in 2004 in Londen opgericht in Londen door Garteh Skewis. De schoenen worden ontworpen door Mat Fowler, Rose Choules en Hannah Draper. Het zijn simpele silhouetten met een creatieve touch. Pointer schoenen zijn modieus in hun eenvoud,