Evercreatures laarzen. Hippe regenlaarzen.

Evercreatures is een Brits merk laarzen dat helemaal gespecialiseerd is in kleurige en vrolijke regenlaarzen voor vrouwen.


Met Evercreatures laarzen kun je iedere regenbui aan. Bijvoorbeeld als je de kinderen naar school brengt, maar Evercreatures regenlaarzen zijn ook erg populair bij muziekfestivals.

Dit omdat het op die openluchtfestivals nogal eens wil regen, maar ook door de kleurige, soms zelfs psychedelische kleuren en patronen van Evercreatures laarzen. Deze passen uitstekend bij een hip muziekfestival.

De Evercreatures regenlaarzen hebben een verstelbare schachtwijdte dankzij een riempje aan de bovenkant van de laars zit. Daardoor zijn deze dameslaarzen geschikt voor alle kuitmaten, ook voor brede kuit-maten. Uniek bij regenlaarzen is de uitneembare inlegzool waardoor je bij Evercreatures regenlaarzen ook je eigen zolen kunt gebruiken.De binnenvoering van Evercreatures laarzen is van katoen, iets dat we bij veel andere regenlaarzen ook missen. En ook met de buitenkant van deze laarzen is het dik in orde. Deze zijn bij Evercreatures gemaakt van EVA, een kunststof die goed tegen UV-straling kan en daardoor niet snel zal verkleuren. Ook onstaan er bij Evercreatures laarzen niet snel scheurtjes door uitdroging.

Evercreatures regenlaarzen hebben dus vele goede eigenschappen en zijn duidelijk laarzen van hoge kwaliteit. Toch zijn ze goed te betalen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Evercreatures laarzen bij de Nederlandse schoenenwinkels.