JustFab. Goedkope schoenen en laarzen via een abonnement

Ben je een echte schoenliefhebster die vaak nieuwe mooie en hippe schoenen koopt? Kijk dan eens naar aan het aanbod van JustFab. Deze internationale schoenenfabrikant/schoenenwinkel verkoopt heel goedkoop mooie damesschoenen via abonnement.


Via het schoenenabonnement van JustFab kun je iedere maand een paar goede en heel mooie damesschoenen of dameslaarzen kopen voor slechts 39,95 euro. Heb je een maand geen interesse, dan kun je dat aangeven.


Wil je weten wat voor mooie schoenen en laarzen je allemaal via JustFab kunt kopen? Kijk dan bij de aanbiedingen van JustFab.

39,95 euro is bijzonder weinig voor de schoenen en laarzen die JustFab maakt en aanbiedt. Normaal gesproken ben je voor dit soort damesschoenen en dameslaarzen veel meer geld kwijt. Bovendien worden de schoenen je zonder verzendkosten opgestuurd, en ontvang je het eerste paar schoenen of laarzen met 50% korting.

De reden dat JustFab schoenen zo verbazend goedkoop zijn is dat het bedrijf werkt met een schoenenabonnement waarmee je een JustFab VIP Member bent. Je koopt nu een paar schoenen, en het is de bedoeling dat je dat de volgende maand(en) weer doet. Overigens is dit geen verplichting, je kan aangeven dat je er die maand van afziet. En hier zit een kleine adder onder het gras, je kan dit alleen doen tussen de 1ste en 5de van die maand via de JustFab website. De webwinkel gokt er waarschijnlijk op dat mensen die regelmatig vergeten waardoor ze die maand toch een paar schoenen moeten bestellen.

Maar als je alert bent hoef je ook bij een JustFab abonnement als VIP Member geen 12 paar schoenen per jaar te kopen. En de schoenen en laarzen die je koopt zijn bijzonder goedkoop. Voor 39,95 koop je er prachtige hippe damesschoenen en dameslaarzen die bovendien goed van kwaliteit zijn. Ideaal voor dames die regelmatig schoenen kopen en graag goedkoop een goed gevulde schoenenkast willen hebben.

Alle prijzen en actievoorwaarden zijn van toepassing op 16 oktober 2014 (datum van publicatie)