Trends schoenen deze zomer (dames)

Wat zijn de trends deze zomer op het gebied van damesschoenen. Bekijk hier alle trends van schoenen voor dames voor de zomer 2015.


In onderstaande video laat Schuurman Schoenen je de hippe trends voor de zomer 2015 zien op het gebied van damesschoenen.

Welke zomerschoenen zijn deze zomer populair volgens Schuurman Schoenen?


Ten eerste natuurlijk de sneakers. Een hit iedere zomer. Vele merken brengen weer prachtige damessneakers uit, van leer of textiel. Veel zomerse prints, veel kleur. Een paar zomerse damessneakers is een echte musthave voor de zomer 2015.

Ook de bootschoen zien we deze zomer weer veel, evenals de slip on sneaker. Helemaal hip deze zomer is de slip-on sneaker met tractorzool. Een tractorzool is een dikke witte zool. Stoer en robuust, maar toch ook heel zomers. Dit seizoen worden volgens Schuurman Schoenen de pumps ingewisseld voor tractorzolen.

En natuurlijk zijn er voor deze zomer ook weer schitterende espadrilles. Deze zomerschoenen uit het Middellandse Zeegebied worden met het jaar populairder. Dit seizoen zijn vooral de kleuren zwart, wit en zilver in trek bij de espadrilles.

Bekijk de video voor al deze mooie schoenen trends van 2015. En natuurlijk zijn al deze hippe schoenen te koop via de webwinkel van Schuurman Schoenen.