Trends schoenen kinderen zomer (jongens en meisjes)


Een nieuw seizoen, een nieuwe collectie schoenen. De kinderschoenen voor de zomer liggen in de winkel. Wat zijn de trends deze zomer op het gebied van kinderschoenen voor jongens en meisjes?

Hieronder staat een video van Schuurman Schoenen waarin je dat kunt bekijken. Alle kinderschoenen in deze video zijn, vaak met korting, te koop via de webshop van Schuurman Schoenen.

Hieronder de trends in kinderschoenen voor de zomer 2015 volgens Schuurman Schoenen:


Ook bij kinderen zijn de sneaker zomer 2015 weer helemaal hot. Zowel voor jongens als voor meisjes. De meiden kunnen kiezen uit felle kleuren en mooie prints. Een aanrader zijn deze zomer de Sketchers met memory-foam. Dat is heel zacht, en daarom lopen deze sneakers super-lekker. Aanraders voor jongens zijn de stoere sneakers van Vingino, Converse. Puma en Nike. Blauw is de zomer-trend bij sneakers voor jongens, maar natuurlijk zijn er ook veel hippe sneakers in andere kleuren.

De trends zomer 2015 voor schoenen voor volwassenen zie je ook terug bij de kinderschoenen. Bijvoorbeeld de dikke witte zolen (de tractorzolen) en de slip-on sneakers. Allemaal met leuke of stoere prints.

Nieuw deze zomer bij Schuurman Schoenen is het Nederlandse kinderschoenen-merk Bunnies. Deze kinderschoenen voor de allerkleinsten zijn vrolijk en kleurrijk om te zien. Deze schoenen zijn zacht en flexibel voor de eerste stapjes tot stevig en solide voor de echte doorstappers.

Kijk bij Schuurman Schoenen voor alle leuke kinderschoenen van het seizoen zomer 2015.

Foto: Vingino schoenen