Ancient Greek schoenen. Echte Griekse sandalen.


De oude Grieken staan op het gebied van schoenen bekend om hun sandalen (de Griekse sandalen). Éénmaal raden wat voor schoenen het schoenmerk Ancient Greek maakt? Juist ja, sandalen! Ancient Greek sandalen zijn mooie sandalen met een oud Grieks tintje.

Ancient Greek sandalen zijn er voor dames, heren en kinderen. Helaas zijn de schoenen van dit bijzondere schoenmerk in Nederland maar beperkt te koop. Het gaat daarbij vooral om een deel van de collectie damessandalen. Kijk bij de aanbiedingen van Ancient Greek sandalen welke schoenen van dit merk er in Nederland en België te koop zijn bij de diverse schoenenwinkels.Informatie Ancient Greek schoenen

Het is goed om te weten dat Ancient Greek sandalen ook echt uit Griekenland komen. Sterker nog, ze worden daar met de hand door Griekse schoenmakers gemaakt met behulp van traditionele technieken.Het schoenmerk Ancient Greek is opgericht door Christina Martini (een Griekse schoenontwerpster die eerder o.a. voor Louis Vuitton werkte) en Nikolas Minoglou. Hun liefde voor de klassieke Griekse cultuur vormde de inspiratie voor de Griekse sandalen van dit bijzondere schoenenmerk uit Griekenland.