Pantone schoenen


Pantone schoenen zijn mooie casual schoenen die in Amerika worden gemaakt. Van huis uit is Pantone  Universe een bedrijf dat kleuren ontwikkelt. Het is dan ook niet vreemd dat de kleur bij Pantone schoenen erg belangrijk is.

Pantone schoenen zijn helaas lastig verkrijgbaar in Nederland en België, maar er via grote internationale online schoenenwinkels zijn deze bijzondere sneakers, instappers en sandalen hier nu gelukkig ook te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Pantone schoenen wat er hier aan mooie Pantone schoenen te koop is.Informatie Pantone schoenen

Pantone staat voor kleur. Het bedrijf Pantone Universe is een wereldwijde autoriteit op het gebied van kleur en aanbieder van professionele kleur-normen voor de ontwerp-industrie. In samenwerking met de Amerikaanse schoenfabrikant SeaVees brengt Pantone sinds enkele jaren ook schoenen op de markt. Een op het eerste gezicht merkwaardig uitstapje voor een bedrijf dat normaal een ongrijpbaar product als "kleuren" levert. Maar de samenwerking tussen SeaVee en Pantone heeft wel heel mooie schoenen tot gevolg.En natuurlijk beschikken al deze schoenen over mooie kleuren en mooie kleurcombinaties.

Het gaat daarbij om Pantone sneakers, Pantone sandalen en Pantone instappers. Mooie casual schoenen in mooie kleuren. Deze fraaie Pantone schoenen zijn er voor dames en heren. Het is een combinatie van de fraaie Pantone kleuren en de hoge kwaliteit en het fraaie schoendesign van SeaVee, een schoenfabrikant uit Californië die al sinds de jaren 60 schoenen maakt.Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor alle hier verkrijgbare Pantone schoenen.