Platform sneakers met dikke zool


Platform sneakers zijn sneakers met een dikke zool. Platform sneakers zijn helemaal in de mode dit voorjaar en zomer. Vele groten merken hebben platform sneakers met hoge zolen in hun zomercollectie.

Armani Jeans

Even&Odd, Superga, Attilio Giusti Leombruni, Armani, No Name, Diesel, het zijn niet de minste merken die deze zomer platform snakers met een dikke zool op de markt brengen. Op deze pagina zie je enkele voorbeelden. Kijk bij beste platform sneakers kopen voor meer platform sneakers en aanbiedingen van deze hippe zomersneakers met een hoge zool.

Even & Odd

Eigenlijk zijn platform sneakers gewone gympen, maar dan wel met een opmerkelijk dikke zool. Deze platformzool kan wel enkele centimeters hoog zijn. Zodoende kan je ook wel enkele centimeters groeien, op een hippe manier, met mooie sportieve schoenen!

Superga

Platform sneakers met een dikke zool zijn er voor dames, heren en kinderen. Ze kunnen heel basic zijn, maar ook versierd zijn met veel hippe details. Vooral bij damessneakers met dikke zool is dat vaak het geval. Wit is een populaire kleur voor zomersneakers, maar ook andere kleuren komen voor, evenals prints. Ook donkere kleuren zien we veel want platform sneakers zijn er niet alleen voor de zomer!

No Name

Platform sneakers staan heel hip met een strak broekje er boven, eventueel met opgerolde pijpen. Maar ze kunnen ook gewoon bij een rokje. Platform sneakers met dikke zolen staan heel spectaculair onder een strak kokerrokje. Je benen lijken dan wel eindeloos lang!

No Name
Kijk bij bovengenoemde Beste Platform Sneakers Kopen voor meer platform sneakers tegen lage prijzen.