Romagnoli schoenen. Prachtige Italiaanse kinderschoenen


Romagnoli schoenen zijn heel goede verantwoorde, maar ook heel mooie kinderschoenen. Het zijn Italiaanse kinderschoenen. Dat kun je zien aan de hoge kwaliteit (met prachtig Italiaans leer) en de geweldige uitstraling van Romagnoli schoenen. Italianen houden van mooie schoenen, en dat geldt ook voor Romagnoli kinderschoenen.

Romagnoli maakt meisjesschoenen, jongensschoenen en babyschoenen, ook al kom je de laatste wat minder vaak in Nederland tegen. Het zijn prachtige modieuze schoenen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Romagnoli schoenen bij de grote schoenenwinkels in Nederland.

Neem bijvoorbeeld de prachtige Romagnoli meisjessneakers met prachtige modieuze prints, de leren Romagnoli laarsjes of de kleurige Romagnoli zomersneakers voor jongens.


Over Romagnoli schoenen

Het schoenmerk Romagnoli bestaat sinds 1968 en heeft zijn naam te danken aan oprichter Franco Romagnoli. Toen in 1997 Franco Romagnoli door een ongeluk met een deltavlieger om het leven kwam namen zijn zonen zijn schoenenfabriek over. Romagnoli is nog steeds een familiebedrijf.

Romagnoli streeft er continue naar om op een verantwoorde duurzame manier kinderschoenen te ontwerpen en maken. Dit gebeurt met respect voor de natuur (het logo van Romagnoli schoenen is niet voor niets een boompje), materialen van topkwaliteit en een streng gecontroleerd productieproces. En Romagnoli doet veel aan de ontwikkeling van zijn kinderschoenen. Innovatie is belangrijk bij Romagnoli schoenen.En daarnaast zijn Romagnoli kinderschoenen echte Italiaanse schoenen. Dat betekent dat naast een hoge ambachtelijke kwaliteit ook veel aandacht is voor een mooi uiterlijk.