Veterpumps (pumps met veters)


Normaal gesproken hebben pumps geen veters, maar veterpumps vormen een uitzondering op deze regel. veterpumps zijn - zoals de naam al zegt - pumps met veters. En dat zijn bijzonder leuke en modieuze schoenen die bovendien comfortabeler zijn dan normale veterloze pumps.

Pumps met veters zijn net zo vrouwelijk en modieus als gewone pumps, maar dankzij de veter beschikken ze over een betere pasvorm en zitten ze beter om je voet. Ze dragen als een gewone schoen, maar zijn even stijlvol als een andere pump. De schoenfabrikanten weten de veter in hun veterpumps namelijk meestal dusdanig te verwerken dat deze eerder mooi dan storend is.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van pumps om te zien wat voor mooie pumps met veters er allemaal te koop zijn.
Keuze uit vele veterpumps

Onder andere Neosens, Fly London, Mai Piu Senza, Kennel & Schmenger, Dorothy Perkings en Topshop brengen schitterende veterpumps op de markt.

Een comfortabele schoen, die toch vrouwelijk en elegant staat, met hoge hakken die je benen slanker en dunner doen lijken. Veterpumps combineren echt de voordelen van verschillende soorten damesschoenen. Het zijn schoenen die je een zelfverzekerde uitstraling geven en je kunt ze combineren met vele soorten kleding. Met een panty of een maillot, maar ook met een rok of jurk, of met een leuke broek. Bijvoorbeeld met een skinny jeans, die het slanke effect van de veterpumps nog meer versterkt.

Ga snel in het bovengenoemde overzicht kijken wat er allemaal aan mooie veterpumps te koop is.

Zie ook: pumps tips