Cole Haan schoenen


Cole Haan is een grote Amerikaanse fabrikant van herenschoenen, damesschoenen en kinderschoenen. Cole Haan schoenen zijn vooral casual schoenen. Maar ze maken schoenen in heel veel verschillende modellen.

Aanbiedingen van Cole Haan schoenen

Vooral in Amerika is het aanbod aan Cole Haan schoenen enorm. In Nederland en België verkopen diverse belangrijke schoenenwinkels ook sinds kort Cole Haan schoenen, maar lang (nog) niet alles hier te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Cole Haan schoenen bij onderstaande winkels welke Cole Haan schoenen er in Nederland te koop zijn, wie de aanbieders zijn en wat deze mooie Amerikaanse schoenen kosten.
Al deze online winkels bieden een mooie collectie Cole Haan schoenen tegen aantrekkelijke prijzen aan.





De bekendste Cole Haan schoen is de Cole Haan Zero Grand. Dit is een brogue die in zowel het leer en van suède beschikbaar is, en die beschikt over over een zool die is gebaseerd op de zool van een sneaker.



Informatie Cole Haan schoenen

Cole Haan is een Amerikaans modemerk dat vooral groot is in damesschoenen, herenschoenen en accessoires. Het merk is al in 1928 in Chicago opgericht. tegenwoordig bevindt het hoofdkantoor zich in Greenland (New Hampshire) en heeft Cole Haan een design center in New York.



De bedrijfsnaam is een samenstelling van de namen van de oprichters, Trafton Cole en Eddie Haan. Aanvankelijk maakte Cole Haan uitsluitend herenschoenen. Tegenwoordig komen er ook damesschoenen en accessoires als tassen, sjaals, mutsen, zonnebrillen, bovenkleding, kousen, sokken en riemen uit de Cole Haan fabrieken.

Van 1988 tot 2012 had Nike een groot belang in Cole Haan en in die tijd werd het merk groot dankzij het loopcomfort en het mooie ontwerp van Cole Haan schoenen.


Cole Haan schoenen waren tot voor kort niet in Nederland en België te koop. Dit ondanks de lange geschiedenis van het schoenmerk en de grote bekendheid en populariteit in Amerika. Eind 2015 is distributeur Fros International echter in de Benelux gaan importeren en inmiddels zijn de Cole Haan schoenen hier bij veel grote schoenenwinkels te koop.



Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor het aanbod van Cole Haan schoenen in Nederland en België.