Little Indians babyschoenen en peuterschoenen


Little Indians is een Nederlands kindermodemerk dat leuke kindermode voor baby's en peuters maakt. In hun collectie zitten ook schattige babyschoenen en peuterschoenen.

De collectie Little Indians schoenen bestaat vooral uit zachte comfortabele en flexibele slip-on schoentjes met een schattig uiterlijk die zijn gemaakt van 100 procent runderleer of suède. Een deel van deze schoenentje heet een mocassin stijl. Een stijl die natuurlijk goed bij Little Indians schoenen past.

Kijk bij de aanbiedingen van Little Indians schoenen om te zien wat Little Indians allemaal heeft aan leuke kinderschoentjes voor baby's en peuters.

Informatie Little Indians schoenen

Little Indians is een jong merk. Little Indians is in 2014 opgericht door Vanessa de Kock Erasmus. Haar twee zoons, Dayne en Jimmy, waren haar inspiratiebron. Met het kindermodemerk Little Indians  wil Vanessa een wereld creëren voor de kleintjes die pas bij de lifestyle van de moderne moeder.


Het idee sloeg aan want inmiddels zijn Little Indians mode en Little Indians wereldwijd in vele winkels te koop. Het gaat daarbij vooral om boutiques met kindermode.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor alle Little Indians schoenen.