Win gratis Xsensible vierdaagseschoenen


Loop jij dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse? Dan kun je dat misschien doen op een paar gratis Xsensible vierdaagseschoenen die speciaal door schoenontwerper Jan Jansen voor de 100ste editie van de Vierdaagse in Nijmegen zijn ontworpen.


Xsensible fabrikant Nimco uit Nijmegen brengt de zes modellen uit van deze speciale schoen. Één van deze modellen, de Gouden Vierdaagseschoen wordt dit jaar uitgebracht in een beperkte oplage van 100 paar. Één paar voor iedere gelopen Vierdaagse. Deze goudkleurige Xsensible schoen wordt via een verloting beschikbaar gesteld aan 100 deelnemers aan de Vierdaagse.

Win deze schoenen

Wil jij ook zo'n paar Xsensible vierdaagseschoenen winnen? Stuur dan een mailtje aan vierdaagse@Xsensible.com met je naam, adres, schoenmaat, telefoonnummer en mailadres. Wie weet ben je één van de 100 gelukkigen!De Xsensible vierdaagseschoen

De Xsensible vierdaagseschoen is geen echte wandelschoen, maar in 2015 liepen al meer dan 100 wandelaars de Vierdaagse op deze schoenen uit. De Xsensible vierdaagseschoenen zijn te herkennen aan het getal '100' en een rode gladiool met daarin een '4'. Ook staat de naam van Jan Jansen op de schoenen.

Xsensible is een schoenenmerk van de Nederlandse schoenenfabrikant Nimco uit Nijmegen. Xsensible schoenen staan bekend om hun enorm hoge draagcomfort.
Kijk hier voor alle informatie en aanbiedingen van Xsensible schoenen.