Braqeez schoenen. Coole kinderschoenen


Braqeez zijn bijzondere kinderschoenen. Bijzonder hip en bijzonder cool. Het Nederlandse kinderschoenenmerk Braqeez maakt schoenen voor meisjes en jongens die modebewust en best een beetje rebels zijn. Braqeez schoenen voldoen aan de laatste trends.

Aanbiedingen van alle soorten Braqeez schoenen

Alle soorten schoenen voor kinderen worden door Braqeez gemaakt. Veterschoenen en klittenbandschoenen; sandalen, slippers en sneakers; laarzen, snowboots en instappers. Voor meisjes en jongens van alle leeftijden, zelfs babyschoenen.

Kijk bij de aanbiedingen van Braqeez schoenen bij onderstaande winkels wat er allemaal aan prachtige coole kinderschoenen van dit Nederlandse schoenmerk bij de belangrijkste winkels te vinden is. Deze online winkels bieden het beste aanbod aan Braqeez kinderschoenen tegen de laagste prijs.


Informatie Braqeez schoenen

Het schoenmerk Braqeez is in 1988 door Marcel en Sjef van Gastel opgericht, maar de geschiedenis van de schoenfabriek van de Van Gastels in Kaatsheuvel gaat veel verder terug. De familie heeft ervaring met het maken van schoenen sinds 1842. De naamgeving van de kinderschoenen is een verhaal apart. De schoenen worden meestal onder het label Braqeez verkocht, maar ook de namen Brakkies en BQZ worden gebruikt.Hoge kwaliteit, internationaal succes

Braqeez schoenen hebben een goede naam op te houden als modieuze en kwalitatief heel goede kinderschoenen met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Daardoor zijn de Braqeez kinderschoenen niet alleen een succes in Nederland maar ook in Duitsland en Belgiƫ. Ook in verder weg gelegen landen kom je steeds vaker Braqeez schoenen tegen.Zomerschoenen en winterschoenen voor kinderen

Niet alleen brengt Braqeez ieder jaar een zomercollectie en een wintercollectie uit, de ontwerpers komen ook regelmatig met tussencollecties. Op deze manier kunnen Braqeez schoenen altijd aan de laatste trends voldoen. Niet alleen trends op het gebied van kinderschoenen, maar ook trends op het gebied van "grote mensen schoenen". Onder andere hierdoor zien Braqeez kinderschoenen er vaak zo eigenwijs uit.Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Braqeez schoenen voor deze mooie kinderschoenen tegen de laagste prijs.

Vragen, ervaringen en andere opmerkingen met betrekking tot Braqeez schoenen kun je hieronder publiceren.

Zie ook: Meer beste kinderschoenen