s.Oliver schoenen


s.Oliver schoenen zijn prachtige schoenen en laarzen van hoge kwaliteit. De schoenen van het bekende Duitse modemerk s.Oliver hebben een sportieve stijlvolle uitstraling. Vooral als vrijetijdsschoenen zijn s.Oliver schoenen erg populair, maar dit merk heeft bijvoorbeeld ook een heel grote collectie pumps. Lees hier meer over s.Oliver schoenen en kijk naar de aanbiedingen van s.Oliver schoenen en laarzen in Nederland en België.Want s.Oliver schoenen en laarzen zijn te koop bij een groot aantal schoenenwinkels in Nederland en België. Kijk bij hun aanbiedingen van s.Oliver schoenen waar je deze prachtige schoenen en laarzen tegen de laagste prijs kunt kopen.

Informatie s.Oliver schoenen

s.Oliver is een Duits modemerk dat is vernoemd naar Sir Oliver uit het boek Oliver Twist van Charles Dickens. In 1969 zag het merk als Sir Oliver het levenslicht in het Duitse Würzburg. Doordat de naam Sir Oliver al gebruikt werd door een fabrikant van parfum zou de naam in 1978 aangepast worden naar s.Oliver.


s.Oliver maakt kleding en schoenen voor dames, heren en kinderen. De stijl van het merk is casual maar netjes. Het is verzorgde vrijetijdskleding. Dat geldt ook voor de s.Oliver schoenen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de stijlvolle s.Oliver sneakers of laarsjes.


Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van s.Oliver schoenen waar je al deze mooie schoenen tegen een lage prijs kunt kopen.