Fiamme schoenen. Eenvoudige maar modieuze sneakers voor dames


Fiamme is een nieuw merk schoenen uit België. Fiamme schoenen zijn eenvoudige maar modieuze sneakers voor dames die met de hand worden gemaakt.


Het aanbod aan verschillende Fiamme schoenen is nog klein, maar er komen steeds meer variaties van deze smaakvolle damessneakers uit. Kijk bij de aanbiedingen van Fiamme schoenen waar je deze sneakers voor dames goedkoop kunt kopen.

Informatie Fiamme schoenen

In 2015 richtte de Belgische Elisa Mol in Antwerpen het schoenmerk Fiamme op. De inspiratie voor de modieuze damessneakers van dit merk deed ze op toen ze in Florence studeerde. In dat deel van Italië worden prachtige damesschoenen gemaakt. In de Fiamme sneakers is deze elegante Italiaanse stijl duidelijk terug te zien.


Want Fiamme schoenen zijn niet zomaar sneakers voor dames. Fiamme schoenen zijn eerder een mix van de eenvoud en het comfort van een sneaker met de elegantie en kwaliteit van een handgemaakte leren schoen.

Fiamme is het Italiaanse woord voor vlammen. Fiamme sneakers zijn altijd te herkennen aan de vlammende details aan de achterkant van de schoen. Deze vlammen kunnen van diverse materialen zijn gemaakt en in diverse kleuren zijn uitgevoerd.Afgezien van de vlammen zijn Fiamme schoenen verder eenvoudige sneakers. Vaak wit van kleur. Daardoor zijn Fiamme schoenen eenvoudig te combineren met vele kledingstijlen. Sportief of meer modieus.