Zalando huismerk schoenen


Vaak verkopen grote schoenenwinkels naast de bekende merkschoenen ook schoenen van één of meerdere eigen merken. Deze huismerk schoenen hebben vaak een heel goede prijs / kwaliteit verhouding. Zalando is geen uitzondering op deze regel. Zalando verkoopt exclusief schoenen van eigen labels. Deze Zalando schoenen zijn opvallend goedkoop maar wel goed van kwaliteit en vaak heel hip en mooi om te zien. Zalando heeft immers een goede naam hoog te houden. Dit zijn de huismerken van Zalando:

De huismerk schoenen van Zalando worden ontworpen door Zlabels. Door de omvang van Zalando zijn de huismerk labels stuk voor stuk uitgegroeid tot grote schoenmerken waarvan de schoenen en laarzen in 15 verschillende landen te koop zijn.

Klik hieronder op de naam van het label voor meer informatie of ga naar Zalando om te zien wat voor moois er allemaal onder deze namen wordt aangeboden tegen opvallend lage prijzen.

Hier vind je de huismerken damesschoenen. Zalando heeft ook goedkope huismerken voor heren en kinderen.

Anna Field

Anna Field is een label waaronder Zalando damesmode en damesschoenen verkoopt. Anna Field schoenen zijn schoenen die makkelijk te combineren zijn met kleding in vele stijlen. Anna Field schoenen passen zowel bij een hippe outfit als bij wat meer klassieke kleding. De prijs van Anna Field schoenen is heel laag. Vooral als je de hoge kwaliteit en de goede uitstraling in ogenschouw neemt. Niet voor niets zijn Anna Field schoenen erg populair bij dames die van mooie schoenen houden.

Zign

Onder het label Zign worden damesschoenen en damestassen verkocht. Net zoals bij Anna Field is bij Zign het aanbod aan schoenen erg groot. Zign schoenen zijn gericht op een modern publiek. Het zijn heel vrouwelijke damesschoenen die voldoen aan de laatste trends. Het zijn schoenen met een uniek verfijnd design maar de ontwerpers houden er rekening mee dat de schoenen wel makkelijk te combineren moeten zijn met kleding. Ondanks het lage prijs zijn Zign schoenen gemaakt van hoogwaardige materialen.

Even& Odd

Nog zo'n huismerk van Zalando wat trendy, hippe en modieuze damesschoenen maakt. De schoenen die onder de naam Even&Odd verkocht worden zijn altijd elegant en stijlvol. Soms zijn ze best uitbundig, met bijvoorbeeld felle kleuren en opvallende motieven, maar de ontwerpers zorgen er altijd voor dat het smaakvol blijft. Ook aan het draagcomfort en de pasvorm wordt veel aandacht besteed bij Even&Odd schoenen. Deze schoenen zijn niet alleen heel mooi om te zien maar ook fijn om te dragen. En voorzien van het vriendelijke prijskaartje dat alle Zalando huismerkschoenen kenmerkt.

Mai Piu Senza

Onder de naam Mai Piu Senza brengt Zalando schoenen en laarzen in Italiaanse stijl. Zalando laat deze damesschoenen en dameslaarzen ook in Italië maken. De Italiaanse stijl staat voor supervrouwelijk, maar terwijl veel Italiaanse merken kiezen voor erg klassieke modellen zijn de Mai Piu Senza schoenen vaak vernieuwend en opvallend. Met bijvoorbeeld felle kleuren en vernieuwende designs. Dit zijn geen schoenen voor grijze muizen!

Mint&Berry

Mint&Berry is weer een ander huismerk damesmode van Zalando. Mint&Berry mode is geïnspireerd op de jaren 60 en 70. Mint&Berry schoenen en andere Mint&Berry mode zijn dus een tikkeltje retro, maar dan wel met een moderne draai. Mint&Berry schoenen zijn creatief vormgegeven schoenen met een warme uitstraling.

Pier One

Een ander populair huismerk van Zalando is Pier One. Onder dit label verkoopt Zalando modieuze damesschoenen en herenschoenen tegen heel lage prijzen. Goedkoop maar ook goed. En schoenen met een geweldige uitstraling. Zowel voor mannen als vrouwen biedt Pier One schoenen die voldoen aan de laatste mode-trends.

Kiomi 

Onder het label Kiomi verkoopt Zalando schoenen, kleding en accessoires voor zowel dames als heren. Voor dames zijn er onder andere Kiomi sneakers, pumps, ballerina's, high heels, sandalen, enkellaarsjes en muiltjes.