Goedkope pumps van goede kwaliteit


Sommige dames kopen pumps, maar dragen deze schoenen slechts incidenteel. Dat is het zonde om veel geld aan de pumps uit te geven. Daarom kijken we hier naar goede maar goedkope pumps.

Hieronder vind je enkele merken damesschoenen die heel betaalbare pumps aanbieden. Mooie, goede maar ook goedkope pumps waaraan je de lage prijs niet af ziet.

I Love Shoes pumps

Onder deze naam verkoopt het Franse Sarenza prachtige modieuze pumps tegen superlage prijzen.
Dit zijn stuk voor stuk buitenkansjes. Als modemerk uit Parijs zijn de pumps van Sarenza / I Love Shoes ook nog eens bijzonder hip en modieus.
Deze schoenen zijn alleen bij Sarenza te koop

Trend One pumps

De naam zegt het al, mooie trendy pumps. Maar ook verbazend goedkope pumps. Voor nog geen 30 euro heb je een paar prachtige pumps waarmee je graag gezien wilt worden. Trend One maakt pumps in diverse modellen en uitvoeringen. Pumps met sleehak, pumps met een hoge hak en pumps met slechts een bescheiden hakje. Hier onder vind je ze allemaal.
Meer informatie en aanbiedingen Trend One schoenen voor dames

Linea Zeta pumps

Linea Zeta schoenen zijn damesschoenen met een luxe uitstraling en van een goede kwaliteit. Toch zijn Linea Zeta schoenen heel betaalbaar. Dat geldt voor alle damesschoenen van dit merk en dus ook voor de vele prachtige Linea Zeta pumps die er te koop zijn. Het zijn stijlvolle en elegante pumps die verkrijgbaar zijn in vele kleuren en met mooie modieuze prints. Zoek je een paar mooie pumps, maar wil je niet teveel geld betalen? Kijk dan vooral eens naar deze Linea Zeta pumps.
Meer over Linea Zeta pumps en aanbiedingen van dit merk

Novocento pumps

Verbazend voordelig zijn Novocento pumps. Als je heel goedkope pumps zoekt moet je vooral eens kijken wat Novocento te bieden heeft. Het zijn mooie pumps om te zien, gemaakt van goede materialen zoals leer, maar deze pumps zijn opmerkelijk goedkoop. De meeste Novocento pumps hebben een lage of zeer lage hak en een klassiek model.
Kijk hier voor de lage prijzen van Novocento pumps

Cellini pumps

Cellini is een voordelig merk damesschoenen van Ziengs. Pumps maken helaas maar een klein deel uit van de grote collectie Cellini damesschoenen. Toch willen we Cellini hier noemen omdat dit merk prachtige damesschoenen levert voor opmerkelijk lage prijzen. Vooral als je de uitstraling en kwaliteit van Cellini schoenen in ogenschouw neemt. De prijs / kwaliteit verhouding van deze mooie damesschoenen is bijzonder goed.
Meer informatie en aanbiedingen Cellini

Zie ook: Meer tips pumps