Kom je graag verzorgd voor de dag, met een paar nette schoenen, stijlvolle sneakers of elegante boots. Kijk dan eens naar de herenschoenen van Shoepassion uit Berlijn. Shoepassion schoenen zijn prachtige schoenen voor als je netjes gekleed wilt gaan. En Shoepassion schoenen voor heren zijn er in veel verschillende modellen. Als brogues, oxford schoenen, derby schoenen, loafers of mon straps, maar ook als enkellaarsjes, sneakers, mocassins en bootschoenen. Er zijn overigens ook Shoepassion schoenen voor dames.

Wil je weten wat Shoepassion allemaal te bieden heeft? Hier vind je de Shoepassion collectie tegen aantrekkelijke prijzen. Alle mooie Shoepassion sneakers, laarsjes, veterschoenen, boots en zakelijke schoenen van dit merk zijn hier tegen een lage prijs te koop.

Derby’s, oxfords en laarsjes

Veel van de schoenen uit de Shoepassion collectie zijn oxford schoenen en derby’s. Dit zijn klassieke schoenen (je zou het ook tijdloos kunnen noemen) die vooral zakelijk gebruikt worden. Deze nette herenschoenen staan prachtig onder een pak of kostuum.

Wil je wat moderner voor de dag komen, of zoek je een meer casual variant? Kijk dan eens naar de Shoepassion enkellaarsjes voor mannen. Deze booties zijn netjes en elegant, en bovendien comfortabel en sterk door onder andere de dubbele loopzool. Ook hogere herenlaarzen worden door Shoepassion gemaakt en verkocht.

Nette sneakers en instappers

Shoepassion schoenen zijn er niet alleen voor zakelijk gebruik. Deze schoenfabrikant uit Berlijn maakt ook casual schoenen van hoge kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de Shoepassion sneakers. Deze sneakers stralen elegantie, klasse en stijl uit. Deze randgenaaide leren sneakers staan ook prachtig onder een nette outfit.

En ook de loafers, mocassins en bootschoenen van Shoepassion stralen klasse uit. Kijk vooral op hun (hier boven genoemde) website voor al het moois dat ze aan herenschoenen te bieden hebben.

Shoepassion damesschoenen

En aan damesschoenen, want Shoepassion biedt ook een kleine collectie schoenen voor dames. Hoewel klein, inmiddels heeft Shoepassion meer dan 100 verschillende schoenen voor dames in de collectie. Ook hier is het aanbod heel divers, van enkellaarsjes en veterschoenen tot instappers.

En ook al deze Shoepassion damesschoenen zijn van zeer hoge kwaliteit en met een net en zeer verzorgd uiterlijk. Ook de Shoepassion schoenen voor dames zijn zeer geschikt voor zakelijk gebruik.

Goodyear schoenen

Shoepassion schoenen worden met heel veel zorg met de hand gemaakt. Dit gebeurt met de goodyear techniek. Dit heeft niets met rubber of banden te maken maar bij goodyear wordt de schacht van de schoen tegelijk met de lederen rand aan de lederen binnenzool genaaid. Hiervoor is de binnenzool voorzien van een lip of brug waaraan de schacht wordt vastgenaaid.

Schoenen van exotische leersoorten

De meeste Shoepassion schoenen zijn gemaakt van kalfsleer. Maar er zijn ook modellen van andere, meer exotische, leersoorten. Bijvoorbeeld krokodillenleer, slangenleer (zoals pythonleer), hertenleer, geitenleer of zelfs roggenleer.

Kijk bij de bovengenoemde website voor het volledige aanbod aan Shoepassion schoenen en laarzen.


Foto’s: Shoepassion

Onderwerpen:
Shoepassion schoenen, nette schoenen heren, nette herenschoenen, Shoepassion laarsjes, booties.