CR7 Cristiano Ronaldo schoenen


CR7 is het fashionmerk / lifestylemerk van de bekende voetballer Cristiano Ronaldo. Onder dit label worden er heel mooie CR7 schoenen verkocht. Het betreft prachtige herenschoenen. Heel stijlvol en luxe. Soms heel gekleed, soms heel sportief, of in een unieke combinatie van beiden. Kijk hier vooral eens naar de CR7 Cristiano Ronaldo schoenen.Deze CR7 schoenen zijn helaas in Nederland helaas nog maar heel beperkt te koop. Maar we zien ze steeds vaker, en bovendien zijn er de grote internationale schoenenwinkels. Kijk bij de aanbiedingen van CR7 by Cristian Ronaldo schoenen waar je deze luxe stijlvolle herenschoenen tegen de laagste prijs in Nederland kunt kopen.


Deze CR7 schoenen kom je ook tegen onder de naam Cristiano Ronaldo Footwear. Maar verwar ze niet met de CR7 voetbalschoenen van Nike. Dat zijn heel andere schoenen die overigens voordelig te koop zijn bij de beste winkels om voetbalschoenen te kopen.

Het merk CR7

CR7 is een lifestyle merk waaronder Cristiano Ronaldo samen met gespecialiseerde partners veel producten op de markt brengt. Naast de CR7 schoenen wordt er onder andere ook ondergoed, lakens, shirts en parfum. Daarnaast werkt Cristiano Ronaldo nauw samen met merken als TagHeuer (horloges), Herballife (gezondheidsproducten). Nike (voetbalschoenen) en de Pestana Hotel Group. Er zijn zelfs Pestana CR7 hotels!


De CR7 schoenen van Cristiano Ronaldo Footwear zijn een belangrijk onderdeel van dit lifestyle en fashion merk. Het betreft uitsluitend herenschoenen, en al deze Cristiano Ronaldo schoenen stralen klasse uit.


Cristiano Ronaldo Footwear verkoopt nette veterschoenen en instappers, maar ook booties, sneakers, bootschoenen en elegante sneakers. Kijk bij bovenstaande aanbiedingen van CR7 by Cristiano Ronaldo schoenen wat er allemaal aan prachtige herenschoenen onder dit label op de markt komt.


Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor CR7 Cristiano Ronaldo schoenen tegen de laagste prijs in Nederland.


Productselectie: Spartoo